Ana Ćurčić posvetila pesmu Zvezdanu: Zbogom ćelavi, zapamtiću sve suze koje sam zbog tebe pustila

20.05.2023

09:28

0

Autor: B. D.

Anđela je prokomentarisala stihove prevarene žene

Ana Ćurčić posvetila pesmu Zvezdanu: Zbogom ćelavi, zapamtiću sve suze koje sam zbog tebe pustila
Copyright Printscreen Youtube/Zadruga Official

Ana Ćurčić, bivša supruga Zvezdana Slanića, koji ju je pred milionskim auditorijumom prevario, rešila je da supurug posveti pesmu koja opisuje sve ono što su prošli. 

- Zbogom Ćelavi. Zapamtiću sve suze koje sam ikada zbog tebe pustila i svaku noć koju nisam spavala. Sve osmehe koje sam zaslužila, a nisam tako često dobijala. Šta ti uopšte znaš o ljubavi? Kad sam ja bila tvoja noćna straža godinama... I kada si padao i kad se sve rušilo i nisi imao kuda, pravila sam ti put. Znaš koliko sam sunca nudila, a toliko je mraka bilo. Bedeme sam oko tebe poravila da ti niko ništa ne može. Otkupljivala loše dane i nevreme, šta sve nisam nudila za tvoju sreću i da bih te od nesreće sačuvala. Mislila sam da smo tvrđava koju niko nikad neće srušiti i u toj tvrđavi čekala sam te godinama. Između njih sagradila sam najizdržljiviji put ljubavi, gradeći ga od sreće verovanja, suza i osmeha, boli i boljeg sutra, a najviše zbog nadanja - govorila je ona, i dodala:

Printscreen Youtube/Zadruga Official
Ana Ćurčić

- Zapamti taj put sazidan od nas, a srušen zbog drugih. Zapamtiću da me nisi voleo, da sam ja bila tvoja, a ti svačiji. I lomljenje duše i srce na pola, zagrljaje bez ruku i ponižavanja i da ti u stvari nisam bila posebna. Ostavljam ti uspomenu na najboljeg druga. Ostavljam ti Dživonija, Deltu, Baz i Ušće i ne zaboravi da sam te ja naučila kako se kupuje onlajn. Za sebe ću ostaviti samo iluziju. Zapamtiću sve ružno što si mi ikada uradio, u meni te nema i ne postojiš. Zbogom, Ćelavi - pročitala je Ana.

- Nervira me to kao „ćelavi”, šalim se - rekao je Zvezdan nakon što je Ana pročitala pesmu koju mu je posvetila. 

- Meni te neke druge stvari nisu jasne, pesma mi je jasna. Imaćemo prilike da popričamo kad izađemo, to ću zahtevati. Hoću da čujem ono što sigurno ovde neću čuti i da ona čuje ono što sigurno ovde neće. Postoji nešto naše - dodao je Slavnić.

Printscreen Youtube/Zadruga Official
Zvezdan Slavnić

- Mene više ništa ne zanima - rekla je Ana.

- Lepa poezija. Verujem da se tako ona oseća, osećam se i ja donekle. Slično sam se ja osećao i osećam se, ali ja ne umem da pišem, mogao bih da pričam - rekao je Zvezdan.

- Nemam šta da kažem, lepa je poezija zaista. Ovo može ovako da sastavi osoba koja mnogo voli, ne na način kao čoveku, nego kao prema muškarcu. Na ovaj način može da napiše pesmu neko ko te mnogo voli. Sa jednom velikom, istinskom emocijom - prokomentarisala je Anđela Đuričić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike