Uroš Ćertić odveo porodicu na Kopaonik: Sada više cenim slobodu (FOTO)

31.10.2020

22:03 >> 10:03

0

Kaskader je, nakon što je pušten iz pritvora zbog osnovane sumnje za nelegalno posedovanje oružja, odlučio da predahne na planini

Uroš Ćertić odveo porodicu na Kopaonik: Sada više cenim slobodu (FOTO)
Copyright Uroš Ćertić sa porodicom, Foto: Uroš Ćertić

Uroš Ćertić otuputovao je sa porodicom na Kopaonik, gde se odmara sa nevenčanom suprugom Ivanom i sinom Nikolasom, nakon svih problema koji su ga u poslednje vreme snašli.

Kaskader je u nedavnoj ispovesti, koju je dao za 24sedam, ispričao kako je provodio dane u pritvoru, družeći se sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Foto: Uroš Ćertić

– Došli smo na Kopaonik da predahnemo porodično. Žao mi je što su pretrpeli poslednje događaje zbog mene… Nadam se da će sve uskoro biti rešeno. Na planini je trenutno mir i tišina, nema žive duše i prija nam što šetamo po ceo dan. Sada mnogo više cenim slobodu – otkrio je Ćertić za naš portal utiske sa prvog odmora nakon incidenta.

Iako nije planirao da se viđa s prijateljima, već da se posveti isključivo svom sinu, sasvim slučajno na Kopu je sreo Stefana Karića, prvi put otkako je na slobodi.

Stefan Karić i Uroš Ćertić Foto: Uroš Ćertić

Podsetimo, popularni kaskader uhapšen je krajem septembra zbog osnovane sumnje za nelegalno posedovanje oružja.

– Dolazim u zatvor, a sa mnom te sekunde ulaze još dvojica, drugom maricom. Ređaju nas ispred kancelarije lekara, a jedan od te dvojice je Rastin venčani kum! Neverovatne okolnosti. Tri dana kasnije, dolazi i brat Rasta. Dakle, ušao sam sa jednim Crnogorcem i sa Rastinim venčanim kumom, koji je venčao Anu (Nikolić) i njega, neverovatno! On je naš bivši reprezentativac u kik-boksu, ne bih da mu spominjem ime… – ispričao je Uroš između ostalog kako su mu protekli dani u pritvoru.

Pročitajte još:

Iskrena ispovest Uroša Ćertića za 24sedam: O zatvorskim danima, porodici, opasnoj vožnji i strašnim povredama (FOTO, VIDEO)

Uroš Ćertić završio iza rešetaka, saznaje 24sedam: Pre Raste je bio glavna atrakcija među zatvorenicima CZ!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike