Priča o tužbi mi je smešna! Uroš Ćertić ne staje, Jovanu Jeremić nazvao "dvorskom ludom"

18.06.2022

12:41

0

Autor: Marija Mitić

Javno prepucavanje koje traje već mesecima, dobiće epilog na sudu

Priča o tužbi mi je smešna! Uroš Ćertić ne staje, Jovanu Jeremić nazvao "dvorskom ludom"
Uroš Ćertić Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Javno prepucavanje između voditeljke Jovane Jeremić i kaskadera Uroša Ćertića, koje traje već mesecima, dobiće epilog na sudu, jer je ona odlučila da ga tuži.

To međutim Ćertića nije sprečilo da nastavi sa vređanjem Jeremićeve, pa ju je sada nazvao i dvorskom ludom.

- Ljudi nisu znali da Jovana Jeremić postoji, sve dok nije počela da pljuje mene i pravu voditeljku, koja radi na RTS-u, Mariju Veljković. Ona je jedna obična dvorska luda iz "Upoznajte Parove" - kaže Uroš i potom komentariše tužbu, za koju je saznao iz medija.

Uroš Ćertić Foto:24 sedam/Katarina Mihajlović
Uroš Ćertić

- Ma koja tužba?! Smešna mi je ta priča, nema osnova za tužbu. Moje lično mišljenje se ne može tužiti. Kakva crna tužba, ona izmišlja za ekstra članak u novinama.To je sav moj komentar - rekao je on za domaće medije.

Podsetimo, sukob između Jovane Jeremić i Uroša Ćertića traje već neko vreme, tačnije otkako je ona iznela u javnost detalje njegove navodne afere sa voditeljkom Marijom Veljković. Oni se od tada vređaju i "ratuju" javno, a Jeremićeva je juče obavestila javnost da će Ćertiću uputiti tužbu.

Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV
Jovana Jeremić

 - Uroš Ćertić će biti tužen i parnično i krivično, zvala sam advokata. Za mene se zna da sam moralna vertikala i da nikad nisam napredovala preko kreveta, nisam bila sa poslanikom, bila sam u braku, ja uvek imam jednog muškarca, nisam profuknjača, delima sam ostala i bila velika dama. On će sve morati da dokaže na sudu, bojim se samo da neću moći da ga naplatim kada ga dobijem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike