„Pobegao sam od ludaka!" Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, oči u oči posle raskida: Zadrugarka zbog ružne rasprave grcala u suzama! (VIDEO)

21.04.2023

20:05

0

Autor: M. G.

Sve se treslo koliko su vikali jedno na drugo

„Pobegao sam od ludaka!" Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, oči u oči posle raskida: Zadrugarka zbog ružne rasprave grcala u suzama! (VIDEO)
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić - Copyright Youtube screenshot / Zadruga Official

Nakon što je u Beloj kući „Zadruge" pušten snimak raskida Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića za sve okupljene za crnim stolom, ali i one kraj malih ekrana, bivši ljubavnici konačno su se suočili pa „prečešljali" sve o čemu se zbog njih priča. Anđela je na video veoma burno odreagovala, a posle još jedne u nizu svađa sa Zvezdanom izletela je iz rijaliti vile u suzama. 

„Dostojanstvo, moral, ugled, sve nula!"

- Svojevoljno sam zbog njega prodala sebe, degradirala se kao žena do kraja života, etiketirala. Dostojanstvo nula, moral nula, ugled nula, sve nula, zbog njega. Sa ovom ženom (Anom Ćurčić) svaki nervni slom koji je doživeo, ja sam tražila krivca u njoj, a ništa mi kriva nije. Pa taman i lupila, tražila sam krivca u njoj i napadala je jer ga je provocirala. Ni „lj" od ljubavi, ali to treba da se kaže, a ne da mi obećava decu, brakove - nabrajala je Anđela, na šta se Zvezdan nadovezao:

Zvezdan Slavnić, Youtube screenshot / Zadruga Official
 

- Mi nikad nismo pričali o tome baš tako. Kad smo se smuvali pričali smo o tome. Ako sam ja nju smuvao zbog toga, onda je to teška smejurija.

- Istina je da voliš samo sebe. Tražila sam da budeš muškarac i da mi kažeš to u lice - nastavila je ona, koju je, kao i Zvezdana, Maja Marinković posmatrala sa strane

- Ne mogu da te gledam, jer si odvratna. Milion puta sam joj rekao da hoću da raskinem - šokirao je on. 

- Treba da dođeš i kažeš da me ne voliš i da si hteo da je osvojiš, to se tako radi. Trebalo je da kažeš da si me osvojio, jer nijedan drugi nije mogao, pa da me šutneš - naglasila je Đuričićeva. 

- Jadna si mala, možeš samo da se spustiš dole i... Onu stvar, da te ne bih izbacio naglavačke. Bila si tri meseca uz mene i gledala kako me Ana provocira, a isto to sada radiš - smatra Slavnić. 

- Šta si juče uradio? Sa kim si ležao u krevetu? - pitala je ona. 

- Pa je l' si videla... Ležao sam u krevetu - kazao je.

Maja Marinković, Youtube screenshot / Zadruga Official
 

- Koja je to nemoć kad nema snage da mi kaže da me je prevario. Reci: „Jesam, je*ao sam i opet ću", pa mi posle kaže da me se porodica odrekla... On ne sme da mi ponovi u lice sve - tvrdila je besno zadrugarka. 

- Pobegao sam od ludaka - zaključio je tada Zvezdan. 

- Kunem se u rođenog brata, rekla sam mu da nije sa mnom svi bi ga gotivili, a on je rekao da zna i da je zato sa mnom. Nisi mogao da izdržiš pritisak kad si sa mnom, nemaš snage da izdržiš ono što te čeka sa mnom - odgovorila je, zaplakala, pa izašla napolje, a kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem videu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike