„Istranžirala bih ga u šnicle!" Kačavenda zgrožena novim Slavnićevim ispadom, a tek da vidite reakciju prve pobednice „Zadruge" na sve!

20.04.2023

21:20

0

Autor: M. G.

Milena naglašava kako se desilo „tačno ono što je i predvidela", pa ističe kako joj je Anđele Đuričić i te kako žao

„Istranžirala bih ga u šnicle!" Kačavenda zgrožena novim Slavnićevim ispadom, a tek da vidite reakciju prve pobednice „Zadruge" na sve!
Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Dramatičan raskid, a onda i okršaj Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića u „Zadruzi" koji se završio šamarom nema ko nije ispratio, pa tako i Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, koja nije posebno iznenađena zadrugarovim sramnim potezom. Ona tvrdi da se „desilo tačno ono što je i predvidela da će", pa između ostalog poručuje i kako joj je Anđele veoma žao, kao i svake žene koja prolazi kroz slične situacije.

- Desilo se upravo ono što sam ja predvidela. Meni je Anđele žao kao i svake žene koja prolazi kroz to. Prosto tu se vraćamo na ono da ona nije imala nikakvo žensko znanje i da je suviše mlada. Ona je morala da prođe kroz ovo kao i moja kuma. Malo je bilo nas koji smo govorili Ani: „Ženo, ostavi ga!" ali to do njenog mozga nije dolazilo. Sad se isto dešava i Anđeli. Vidim da je dobila i šamarčinu, ali to ne bih komenentarisala. Ja bih njega istranžirala u šnicle, ali mislim da je on dovoljno žilav da mislim da niko ne bi mogao da ga obeduje, da se tako, kulturno izrazim - kazala je za „Puls Srbije" Milena, koja se onda osvrnula i na „šlag na čitavoj torti", tačnije odnos Maje Marinković sa Slavnićem.

„Sad je ona ušla u priču!"

- Ja sam to znala, ali nije mi se verovalo, ja sam shvatila da je on ozbiljan rijaliti igrač i da će sigurno ući u „Zadrugu". Znala sam da emocija tu nema i da je on sebi tražio odskočnu dasku. Ana ga apsolutno ne interesuje. Mislim da će i njoj to biti iznenađenje. Bila sam zbunjena što Maja Marinković praktično džabe dobija lovu. Sedi u onom rijalitiju i ne radi ništa. Sada je, međutim, ušla u tu priču - smatra kuma, koja i za sam obračun bivših nikako nije imala reči hvale.

- 'Ajde da sad budemo pošteni. Ja ne podržavam nasilje. Ali, ona je kao paučak, tanana, mršava jedna devojčica. Šutnula ga je iz svoje nemoći i to ne može da se poredi sa njegovim šamarom. Ti si povređen i šta možeš nego da šutneš ili da razbiješ neku šolju. Ne kažem da je ispravno, ali zaista mislim da je neuporedivo sa tim da joj on tako vrati. Sad će sa Majom biti lom. Maja će njega i tući i grebati i lemati... Svašta njega čeka od Maje, zbog čega mi je jako drago. On je potpuno jedan čovek bez emocija. Iskreno mu želim da mu Maja zabiberi čorbu - izjavila je, pa otkrila kako smatra da će uskoro Anđela i Ana napraviti pakt.

„One treba da smrve propaliteta!"

- Mislim da će Ana podržati Anđelu. Ona ima taj poriv da zaštiti ugrožene. Ako Zvezdan ostane sa Majom, mislim da će konačno doći do onoga do čega je trebalo da dođe na početku, a to je da se udruže Anđela i Ana i da smrve ovog propaliteta sa zaliscima do ramena - zaključila je Kačavenda.

Sa druge strane, prva pobednica „Zadruge" Kija Kockar u jednoj prepisci baš na tu temu na Tviteru istakla je:

- Ali on je nju ošamario posle, a to je „no no". Nadam se da će se skloniti više od njega (Anđela) i da sad kreće njegova karmica zvana Maja.

Očito i ona veruje da se Slavnić s Marinkovićevom neće baš dobro provesti, ali to tek ostaje da se vidi.

Kija Kockar, Twitter screenshot / realKIJAKOCKAR
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike