Jezive tvrdnje Miljane Kulić o starateljstvu majke Marije nad njenim sinom Željkom: Odgovaraćeš za sve što si slagala!

11.04.2023

10:10

0

Autor: M. G.

Zadrugarka tvrdi da joj upravo ona nije dala da bude roditelj kakav je želela da bude

Jezive tvrdnje Miljane Kulić o starateljstvu majke Marije nad njenim sinom Željkom: Odgovaraćeš za sve što si slagala!
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miljana Kulić iznela je usred „Zadruge" šokantne detalje odnosa s majkom Marijom, te njenog starateljstva nad njenim sinom Željkom kog je dobila iz veze s Ivanom Marinkovićem. Izrazivši želju da dete bude kod nje, odbrusila je kako joj ona nije dala da bude roditelj kakav je želela da bude, pa joj i poručila kako „postoje sudovi gde bi ona i dokazala koliki je Marija u stvari lažov".

- Hoću dete da uzmem kod mene da bude - istakla je Miljana.

- O tom - potom - odgovorila joj je majka.

„Nije ti toliko stalo, koliko se praviš da jeste!"

- O tom - potom ću te preduhitriti, a Željko će da bude kod mene. Ti ćeš da vidiš sve crno na belo za sve što si lagala i odgovaraćeš. Nije ti toliko stalo do Željka koliko se praviš. Patetičarka. Praviš se, uvek si se za sve pitala i nisi mi dala da budem majka kakva sam htela da budem. Nećeš ti biti ni sociolog, ni pedagog, ni psiholog. Samo to da znaš. Ne pitaš se gde će da bude Željko, pitam se samo ja. Nisam ja Bebica da mi ti ne daš starateljstvo, postoje sudovi i dokazaću šta si iznosila o meni i kakav si lažov. Tražim da me veštači najbolji tim iz Laze Lazarevića. Ništa mi nećeš moći - govorila je Kulićeva, ali nije se tu i zaustavila:

- Ko je ona da se ona pita, bre... Prevarila me je, produžila je starateljstvo bez mog znanja. Šta će biti sa mojim novcem koji sam zaradila? Nemoj posle Miljana prokockala sa Zolom.

- Nije mi dobro, krivo mi je zbog svega. Bio bih srećan da je sve kako treba. Neka se i njoj da malo vetra u leđa, neka je, pusti da udari u zid, pa nek je i ogolim do gole kože ako treba - prokomentarisao je onda Zola.

Miljana Kulić sa majkom Marijom, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Za ruku, ženiš je i završena priča - zaurlao je potom Mića.

- Mi nikakav problem nismo imali dok se ovo nije izdešavalo - nastavila je Miljana.

- Neka Bebica ide svojoj kući i kraj, a ti je vodi u Derventu. Biće ona dobra. Oženi je i sve se menja. Pokaži da je voliš i demantuj Mariju - nastavio je Mića.

- Ljudi, nije normalno, kunem vam se u sve na svetu da ne vidim porodicu, ja se sad ne osećam dobro jer mi ona prenosi. Ja bih voleo da me majka pusti - dodao je Zola.

- Neće mama i tata više mojim životom da upravljaju - nije se smirivala Miljana, koja je u sukobu s majkom otkako je odlučila da bude u vezi sa Zolom, a ne Nenadom Macanovićem Bebicom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike