„Govedo epskih razmera!" Vladimir Tomović žestoko opleo po pevačici, a ni bivšeg muža joj nije zaobišao (FOTO)

10.04.2023

14:50

0

Autor: M. G.

Dan-danas pamti pojedine detalje iz „Zadruge 4"

„Govedo epskih razmera!" Vladimir Tomović žestoko opleo po pevačici, a ni bivšeg muža joj nije zaobišao (FOTO)
Vladimir Tomović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnji zadrugar Vladimir Tomović prilično je aktivan na društvenim mrežama i, putem istih, često se izjašnjava na razne teme, ali povremeno i komentariše nekadašnje cimere iz Bele kuće „Zadruge", u Šimanovcima. Ovoga puta - upravo je to bio slučaj, a na taj način je privukao ogromnu pažnju javnosti.

Tomović se, naime, zbog jednog prisetio pevačice Ivane Šašić, te toga kako je nekada pričala o svom tadašnjem suprugu Bojanu Simiću u „Zadruzi 4", kog takođe nije preskočio.

- Kad god čujem onu staru otrcanu: „Znaš li ti ko je meni taj i taj?'', pomislim na „Zadrugu 4" i Ivanu Šašić koja je pričala o svom mužu kao o ozbiljnoj beogradskoj faci i mangupu - počeo je, pa dodao:

- I onda taj isti uđe u rijaliti i pokaze da ima jednu, ali samo jednu moždanu vijugu više od vrapca i da ne zna da čita.

„Govedo epskih razmera..."

- Kad god vam kažu da su žene toga i toga ili da im je rođak taj i taj, znajte da ste nabasali na govedo epskih razmera koje se hvali k*rcem na bicikli - siguran je on, a ovim „storijem" na Instagramu zasigurno je pobrao razne rekacije publike, koja već izvesno vreme prati rastanak Ivane i Bojana.

Vladimir Tomović, Instagram screenshot / vladelije
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike