Stanija na opasku Sanje Marinković nije zaćutala: Slikaću svoju zadnjicu i dalje, meni ona donosi novac!

08.04.2023

22:15

0

Autor: M. G.

Vruće fotografije ne predstavljaju joj problem i nimalo ih se ne stidi

Stanija na opasku Sanje Marinković nije zaćutala: Slikaću svoju zadnjicu i dalje, meni ona donosi novac!
Stanija Dobrojević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Starleta i nekadašnja zadrugarka Stanija Dobrojević gostovala je u jednoj emisiji, pa se osvrnula na svoj uspeh, karijeru, a svakako je i imala šta da kaže po pitanju uticaja rijaliti zvezda na društvo. Tada, naglasila je kako se ona svesno već punu deceniju pojavljuje po raznim formatima, ali da joj uticaj nije bio i plan.

 

 

- Kao mlada devojka sam želela da se oprobam i snađem u takvim životnim okolnostima i, desilo se da sam tako napravila karijeru, ime i brend od sebe, a na taj način ostvarila i zaradu. Nesvesno sam počela da imam uticaj na javnost. Onda, kad malo bolje razmislim o tome, na momente se uplašim sve te odgovornosti - počela je Stanija u „Magazinu IN", pa dodala kako je i dosta grešila, ali da sada već ima dovoljno iskustva da može da pokaže mlađima na koji sve način mogu da se ostvare.

- Od prvog dana sam propagirala da je obrazovanje najbitnije. Oduvek sam ih savetovala da završe fakultet, da svaka žena mora da ima svoj dinar i nezavisnost. Porodične vrednosti su najbitnije - nagbrajala je Dobrojevićeva, pa je s jednako samopouzdanja odgovorila voditeljki Sanji Marinković kada ju je ona „potkačila" pitanjem kako onda komentariše svoje slobodne, provokativne fotografije.

U tom trenutku, starleta je gotovo „zagrmela":

- Ja sam se jako svesno i inteligentno poigrala sa onima koji se bore za određene vrednosti pod velom licemerja i lažnog morala. Slikala sam svoju zadnjicu i slikaću je i dalje. Meni ona donosi novac i prodaje priču.

Sanja Marinković, ATAImages/ A.A.
 

- Ja ne želim da budem savršena, želim samo da budem slobodna - naglasila je bivša zadurgarka.

Zatim, voditeljkin predlog da pokuša nešto da promeni u svom javnom nastupu, te da se zalaže za neke druge vrednosti - oberučke je prihvatila i dodala da će tako nešto svakako doći s godinama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike