Kemezova pobelela kad je čula da opet ide u Zadrugu! Šala joj teško pala: Dali joj i ugovor u ruke, a ona od šoka nije znala da ga pročita!

08.04.2023

18:52

0

Autor: M. G.

Sandra Rešić pokušala je da joj pomogne, ali nije joj polazilo za rukom

Kemezova pobelela kad je čula da opet ide u Zadrugu! Šala joj teško pala: Dali joj i ugovor u ruke, a ona od šoka nije znala da ga pročita!
Milica Kemez - Copyright ATAImages/M. M.

Milica Kemez jedva se sabrala gostujući u jednoj emisiji, kada joj je nakon silne priče vezane za rijaliti iznenada uručen ugovor i poziv za ponovni ulazak u „Zadrugu". U tom trenutku, kako i oko nje niko nije bio siguran šta se dešava, Sandra Rešić pritrčala joj je u pomoć, jer se toliko bila isprepadala da nije znala šta piše na papirima koje drži u rukama.

Uručio ih joj je Stefan Milošević Panda, takođe bivši rijaliti igrač i kazao samo:

- To je ugovor... Ulaziš u „Zadrugu". Potpiši i možeš da ideš - usred „Magazina In" koji vodi Sanja Marinković.

Kemezovoj je rečeno kako odmah mora da napusti trenutno snimanje i pridruži se ekipi zadrugara koji već borave u Beloj kući u Šimanovcima.

- Ali, ja ne želim da uđem u „Zadrugu"... Ne znam o čemu se ovde radi - zbunjena je bila ona, gledajući čas u papire, a onda i ostale goste šoua.

Rešićeva je onda otišla do nje kako bi joj pročitala navodni ugovor, pa kada je čitava situacija dostigla svoj vrhunac, Panda joj je saopštio da je u pitanju samo prvoaprilska šala i da ona, u stvari, ne ide nigde. Svi su okolo prasnuli u smeh, a Milica je odahnula, pa se i ona nasmejala, što možete videti u galeriji teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike