Jezivo! Zvezdan Slavnić pokušao sebi da prereže vrat: Kad je počeo da vitla staklom po Beloj kući vrisci odzvanjali! (VIDEO)

28.03.2023

09:30

0

Autor: M. G.

Prvo je uzeo pun stočić staklarije i pomolio ga, te tako sebi „obezbedio" sečivo

Jezivo! Zvezdan Slavnić pokušao sebi da prereže vrat: Kad je počeo da vitla staklom po Beloj kući vrisci odzvanjali! (VIDEO)
Zvezdan Slavnić - Copyright Printscreen Zadruga Official

Zvezdanu Slavniću posle još jednog dana ispunjenog dramom u „Zadruzi" pao je potpuni mrak na oči, pa je usred rasprave Ane Ćurčić s Mikicom Bojanićem podigao sto sa staklariom iznad glave, a onda ga bacio. Sve što je tu stajalo je polomio, pa je onda pokupio jedno otpalo parče kao sečivo, skočio na drugi sto i prislonio staklo na vrat.

Ovo je izazvalo pravu katastrofu u Beloj kući - pošto je delovalo kao da će povrediti sebe, vrisci žena oko njega su odzvanjali. Zadrugari kao i obezbeđenje skočili su ne bi li ga obuzdali.

On, međutim, od svog nije odstupao i borba je zato malo potrajala. Anđela ga je bez prestanka preklinjala da se smiri.

- Seci me, e, nećeš sigurno... Uzmi i ubij me - uzvikivao je gledajući u Anu, izbezumljeno.

- Bože, pomozi mi, molim te! Šta sam zgrešila? Hoću da izađem, ne mogu više ovde da budem, da posle nosim njega na duši - bila je uznemirena Ćurčićeva.

Inače, Zvezdan je i ranije vitlao oštrim predmetima po rijaliti kući. Prethodno, međutim, zgrabio je bio nož. S namerom da povredi sebe jednom je čak iskočio kroz zatvoren prozor.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike