Kristijan Golubović objavio tužne vesti iz porodičnog doma: Povredio je kičmenu moždinu, ovo je poslednji put da ga vidite

24.03.2023

14:28

2

Njegova supruga Kristina i on su neutešni nakon bolnog saznanja

Kristijan Golubović objavio tužne vesti iz porodičnog doma: Povredio je kičmenu moždinu, ovo je poslednji put da ga vidite
Kristijan Golubović i Kristina Spalević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznati par koji je svoju ljubav započeo pred kamerama rijalitija "Zadruga", Kristijan Golubović i Kristina Spalević, na društvenim mrežama danas je objavio tužne vesti.

Naime, poznatom rijaliti paru je uginuo pas, kog je javnost upoznala i zavolela kroz njihove storije i gostovanja po raznim emisijama, u kojima je i Koko bio rado viđen gost.

Kristina i Kristijan su se od svog ljubimca oprostili potresnim rečima putem društvenih mreža.

- Dragi prijatelji, moram da vas obavestim da je moj voljeni Koko umro. Povredio je kičemenu moždinu i pre pola sata je otišao od nas. Srce mi se raspada. Ovo je poslednji put da ga vidite. Moj dobri mali pas. Toliko će da nam nedostajati. Nađi mir, srce moje. Sad bih najradije išao sa tobom. To je najbolji i najlepši pas na svetu - govorio je Kristijan kroz suze, držeći ga poslednji put u naručju.

Od kučnog ljubimca se oprostila i Kristina, crno-belom fotografijom, emotivnom porukom i videom koji je raznežio hiljade njenih pratilaca.

- Danas nije otišao pas. Otišao je deo mog srca. Zamišljala sam kako će Kosta da juri sa tobom čim prohoda... Nisam tip osobe koja će da tuguje "na mrežama", ali znam da je kroz emisije i klipove na mom profilu postao omiljeni pas svih vas, nije se pojavio nigde, a da nije istopio srca. Moj Koko - napisala je Spalevićeva uz objavu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike