Ivana Šopić u zagrljaju novog dečka: Njen ljubavni život godinama je misterija, a sada sve objavila! (FOTO)

23.03.2023

16:05

0

Cveta u njegovom naručju

Ivana Šopić u zagrljaju novog dečka: Njen ljubavni život godinama je misterija, a sada sve objavila! (FOTO)
Ivana Šopić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka rijalitija "Zadruga", kontroverzna Ivana Šopić, nekada je bila učesnica ovog televizijskog formata, gde je ogolila svoju ličnost i pokazala se u raznim svetlima, a publika je pamti kao visprenu i oštru na jeziku.

Ivanin ljubavni život tokom i posle rijalitija intrigirao je javnost, te se nakon njene turbulentne romanse sa Stefanom Karićem, o njenim vezama gotovo ništa ne zna.

Šopićka je sada novom objavom na Instagramu zagolicala maštu javnosti i objavila niz fotografija sa novim partnerom, što je izazvalo razne komentare.

Naime, Ivana je vidno raspoložena pozirala u zagrljaju misterioznog muškarca, čiji indentitet nije želela da otkrije, što možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Iako krije partnera, voditeljlka ne krije da je ludo zaljubljena. Ivana je svom dečku posvetila pesmu Dina Merlina "Kako da ti kažem".

Podsetimo, Ivana se nedavno našla u epicentru skandala zbog navodne afere sa bivšim mužem Ivane Šašić, Bojanom Simićem. Voditeljka je glasine oštro demantovala, a sada je objavom odgonetnula koji je njen emotivni status.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Šopić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike