Ovo je za kaznu! Starleta preporučuje lek za dijabetes u svrhu mršavljenja, deli opasne savete fanovima! (VIDEO)

30.03.2023

14:49

0

Pažnju javnosti je privukla kao maloletnica koja je rodila dete partneru svoje majke

Ovo je za kaznu! Starleta preporučuje lek za dijabetes u svrhu mršavljenja, deli opasne savete fanovima! (VIDEO)
Aleksandra Subotić - Copyright ATAImages/ A.A.

Aleksandra Subotić, kontroverzna učesnica brojnih rijaliti programa došla je u centar pažnje javnosti nakon što je na društvenim mrežama objavila videozapis na kome reklamira lek "Ozempic", namenjen dijabetičarima.

Ministarstvo zdravlja prethodno je potvrdilo da sprovodi nadzor apoteka zbog nestašica ovog medikamenta, iz razloga što je poslednjih meseci u Srbiji, ali i širom sveta, kupovan i kao sredstvo za mršavljenje.

Naime, Subotićeva u snimku navodi da je lek dobila preko određene stranice, kao i da će ga koristiti za skidanje kilograma, jer je "Ozempic", prema njenim rečima, "holivudska tajna dobrog izgleda".

 

 

Kako je direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, Sanja Radojević Škodrić 25. januara rekla, delom struka, a delom pacijenti, sami odlaze i kupuju ovaj lek, iako nisu dijabetičari, zbog čega je u Srbiji došlo do nestašice.

Lekari upozoravaju na posledice zloupotrebe leka, među kojima je i poremećaj metabolizma, a ljudi koji boluju od dijabetesa apeluju na zdrave da ga ostave onima kojima je neophodan.

Printscreen/YouTube/60 Minutes
"Ozempic"

Aleksandra Subotić je jedna od kontroverznijih pojava na našem medijskom nebu, iz razloga što je publici postala poznata kao devojka koja je kao maloletna rodila dete partneru svoje majke, sportistkinje Ljube Pantović, dok je Pantovićeva boravila u rijalitiju "Farma".

Ljuba je posle afere ćerke i njenog tadašnjeg dečka prekinula kontakt sa naslednicom, a Aleksandra je, kada je postala punoletna, po uzoru na majku, postala deo rijaliti programa "Parovi“.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Subotić

Njen tadašnji partner, Aleksandar Čabarkapa, koji je poznat po podužem dosijeu, proglašen je krivim zbog dve iznude i dva pokušaja ubistva, a prošle godine je osuđen na 13 godina zatvora.

Subotićeva je danas u vanbračnoj zajednici sa 20 godina starijim Pecom Raspopovićem Vijagrom, sa kojim ima sina Jovana. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike