Miljana Kulić ispred Urgentnog centra napravila haos: Obezbeđenje je izbacilo

22.03.2023

10:50

3

Autor: B. D.

Rijaliti učesnica je sve vreme galamila ispred bolnice

Miljana Kulić ispred Urgentnog centra napravila haos: Obezbeđenje je izbacilo
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Učesnica rijaliti programa „Zadruga“, Miljana Kulić, tokom prethodne večeri je imala žestok okršaj sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a nakon njihovog fizičkog obračuna, Kulićeva je napustila Belu kuću. 

Miljana je odvedena u Urgentni centar, a medijske ekipe su je uslikale ispred istog dok je sedela, pušila cigaretu i tražila pomoć. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

- Hoću da me pregledate - vikala je Miljana i galamom pravila haos ispred bolnice, zbog čega je obezbeđenje moralo da je reaguje. 

- Miljana je jutros trebalo u osam sati da se pojavi u Urgentnom kako bi joj ambulantno izvadili krv. Međutim, ona se tek oko devet ujutru pojavila ispred Urgentnog i krenula da viče na doktore da je pregledaju, a pošto to nisu uradili, počela je da viče: „Zovite policiju“. Nakon toga je otišla na kafu u obližnji kafić, a potom se vratila u hodnik Urgentnog centra i krenula da viče da je pregledaju i da će zvati policiju. Obezbeđenje Urgentnog centra je nakon toga Miljanu izbacilo iz bolnice, pacijenti su gledali šokirani kakve probleme pravi u bolnici - rekao je izvor sa lica mesta. 

Inače, do sukoba između Miljane i Zole je došlo pošto je ona bivšeg videla kako se ljubi sa Anitom, te je u naletu ljubomore i besa želela da mu se osveti. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Miljana Kulić

U jednom momentu ga je napala kamenom, a već u narednom ga je gađala flašom i ogrebala ga po licu. Obezbeđenje je reagovalo i sprečilo Miljanu da napravi veći incident.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike