Izazvao incident na proslavi rođenja deteta: Tražio da pušta ustaške pesme, pa jedva izvukao živu glavu!

28.11.2021

13:26

0

Zadobio je višestruke povrede

Izazvao incident na proslavi rođenja deteta: Tražio da pušta ustaške pesme, pa jedva izvukao živu glavu!
Copyright Printscreen/Youtube

Hrvat Ivan Andrijanić (28) jedva je izvukao živu glavu na proslavi rođenja rođakovog sina, nakon što je zatražio pesmu Miroslava Škore.

Kako je Andrijanić ispričao za lokalne medije, sve je krenulo po zlu pred kraj večeri kada je zatražio da puste nešto od Miroslava Škore. Ovaj pevač, inače, poznat je po proustaškim porukama i ima snimljen duet sa Markom Perkovićem Tompsonom koji takođe propagira fašizam, ustaštvo i antisrpstvo. Takođe, zalaže se za korišćenje pozdrava "Za dom spremni".

- Neko od njih je rekao, "a da ne bi možda i Tompsona", na šta sam ja, osetivši da bi moglo biti problema, kazao da ne treba ništa, nego da i dalje možemo slušati cajke, kao što je bilo u većem delu noći - pojašnjava.

Međutim, došlo je do sukoba, te je pretučen. Uspeo je da pobegne iz kafane, te je odvezen u Opštu županijsku bolnicu Vinkovci gde su mu utvrđene teške telesne povrede zbog kojih je prebačen u KBC Osijek i operisan.

Iako je Andrijanić rekao da je istraga u toku, Jutarnjem listu je u PU vukovarsko-srijemskoj rečeno da nisu dobili zvaničnu prijavu.

- Što se tiče događaja u Starim Jankovcima imamo prijavljeno narušavanje javnog reda i mira i informaciju da su dve osobe nakon toga zatražile lekarsku pomoć. Zvaničnu prijavu za teški fizički napad, kao ni prijavu iz bolnice još nismo dobili, ali kada nam to dođe pokrenuće se kriminalističko istraživanje svih okolnosti tog događaja - rekao je Dragoslav Živković, portparol PU vukovarsko-srijemske.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jutarnji list

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike