Dramatična scena iz komšiluka: Žena na parkingu udarala, šutirala i vukla muškarca! Odranije poznata po još jednom skandalu! (VIDEO)

27.11.2021

13:38

0

Za sada nije poznato koji je razlog ovog bizarnog događaja, kao ni da li se muškarac i žena poznaju ili su stranci koji su prvo započeli verbalnu raspravu

Dramatična scena iz komšiluka: Žena na parkingu udarala, šutirala i vukla muškarca! Odranije poznata po još jednom skandalu! (VIDEO)
facebook - Copyright Printscreen Facebook

Žena iz Bosne i Hercegovine, postala je pravi hit na društvenim mrežama kada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se vidi kako udara i vuče muškarca srednjih godina.

Snimak je navodno nastao na jednom parkingu u Sarajevu, a žena je muškarca udarala i vukla par desetina metara. Na snimku se vidi kako je on u par navrata pokušao da se odbrani od njenih udaraca.

 

 

Za sada nije poznato koji je razlog ovog bizarnog događaja, kao ni da li se muškarac i žena poznaju ili su stranci koji su prvo započeli verbalnu raspravu, koja je nakon toga prerasla u fizički obračun.

Regionalni informativni servis RIS navodi da je reč o izvesnoj Edisi T, profesorki koja je na onlajn predavanju prošle godine studente nazvala "kerovima".

Njoj je ostao uključen mikrofon tokom pauze pa su studenti čuli kako se profesorka žali da su oni "kerovi", dok je čovek koji je bio sa njom u prostoriji navodno rekao da studente "zapi*a" i "ko ih je*e, ti si glavna".

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike