Novi detalji akcije "Transporter": Pali "škaljarci", pronađena velika količina droge!

16.11.2021

16:11

0

Među onima kojima su juče stavljene lisice na ruke je i bivši savetnik ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Bojan Cvijetić

Novi detalji akcije "Transporter":  Pali "škaljarci", pronađena velika količina droge!
Copyright Printscreen/Youtube

U velikoj akciji "Transporter", koju sprovodi MUP Republike Srpske u saradnji sa SIPA, uhapšeno je devetoro osumnjičenih, za koje mediji navode da su bliski "škaljarskom klan"u, a dovode se u vezu s trgovinom drogom.

Kako navodi "Avaz", reč je o nastavku policijske akcije koja je započeta u julu, kada su uhapšeni Miloš Božović, koji se dovodi u vezu sa "škaljarcima", i policijski službenik Mladen M.

Među onima kojima su juče stavljene lisice na ruke je i bivši savetnik ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Bojan Cvijetić.

- Uhapšeni su i Saša R., Aleksandar N., Ivan J., Dragan K., Igor K., Siniša B., ali i Tijana S. - prenosi portal Avaz. Traga se, kako navode, za Petrom D. i Radislavom T.

Prema informacijama portala srpska.info, veća količina droge je nađena prilikom pretresa kombija koji se dovodi u vezu sa Petrom D.

Dukić je odranije poznat policiji po krađama automobila, a nedavno je hapšen jer se u njegovoj kući krio već pomenuti Miloš Božović, pripadnik "škaljarskog klana".

 

Iz policije su naveli da im se na teret stavlja da su počinili krivična dela organizovanog kriminala i neovlašćena proizvodnja i promet droge. Tokom jučerašnjeg dana policija i Žandarmerija pretresle su više od 20 lokacija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir/24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike