Ante tužio ljubavnicu koja je obećala da će se rastati od muža, pa to nije učinila! Marija mu uzela 10.000 evra

16.05.2024

23:00

0

Marija i Ante radili su zajedno u jednoj kompaniji i ušli u ljubavnu vezu iako je Marija bila udata i majka maloletne dece

Ante tužio ljubavnicu koja je obećala da će se rastati od muža, pa to nije učinila! Marija mu uzela 10.000 evra
Ilustracija - Copyright Profimedia

Neobičan spor među ljubavnicima na koprivničkom području dobio je ove nedelje sudski epilog, doduše nepravosnažan.

Marija i Ante radili su zajedno u jednoj kompaniji i ušli u ljubavnu vezu iako je Marija bila udata i majka maloletne dece. Ante je Mariji u više navrata pozajmljivao novac, ukupno oko 10.000 evra. On je kao bi joj pomogao prodao deonice i digao kredit, ali mu je ona do danas vratila samo 500 evra, i on je odlučio da je tuži.

Veći deo tog novca isplatio joj je na ruke, a to je, kaže, učinio jer su bili u emotivnoj vezi pa je hteo da joj pomogne da reši stambeno pitanje jer je navodno htela da se rastane od supruga s kojim je živela. Obećala je da će mu vratiti novac, ali obećanje nije ispunila.

Marija je priznala kako joj je Ante pozajmio oko 1.400 evra, ali tvrdi da je sve drugo izmislio.

“Nismo bili u nikakvim odnosima, već samo kolege s posla. Istina je da mi je pozajmio nešto novca, ali ne toliko. Tada nisam bila u bračnim problemima, niti mi je novac bio potreban za rešavanje stambenog pitanja”, branila se žena na sudu.

Kaže kako je njen suprug imao visoka primanja, ona je imala dobru platu i nije imala nikakvih dugova. Ali sudija joj ipak nije poverovala pa je presudila da mora da mu vrati 9.500 evra i da pokrije troškove parničnog postupka u iznosu 1.900 evra. Plus kamate.

Ključni su bili iskazi svedoka, između ostalih i Antinog žiranta za kredit, kolege na poslu, ali i materijalni dokazi poput bankarskih izvoda i SMS poruka.

U jednoj od tih poruka, tako, Ante piše Mariji da će morati da je tuži jer mu nije vratila novac, a ona mu odgovara da mu to neće biti lako jer joj je većinu novca dao na crno i nema nikakvih tragova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike