Tragedija u Skadru: Majka sa troje dece se bacila u reku, nađeno telo devojčice (9): Sumnja se da su trpeli porodično nasilje, muž uhapšen

05.05.2024

15:53

0

Policija je uhapsila supruga nastradale žene, koja je navodno počinila samoubistvo sa svoje troje maloletne dece

Tragedija u Skadru: Majka sa troje dece se bacila u reku, nađeno telo devojčice (9): Sumnja se da su trpeli porodično nasilje, muž uhapšen
Copyright Profimedia

Majka (39) i njeno troje maloletne dece udavili su se u reci Bojani, a muškarac je uhapšen u Skadru, saopštila je policija.

Policija je uhapsila supruga nastradale žene, koja je navodno počinila samoubistvo sa svoje troje maloletne dece.

Mrtvo telo devetogodišnje devojčice pronašao je ribar sa tragovima na licu, dok ronioci tragaju za telima majke i još dva deteta. Sve se dogodilo, navodno, pre tri dana, piše Euronews.al.

"Odmah po prijavi E.A, starog 31 godine, da je 2. maja nestala njegova supruga, A.A. i njihovo 3 maloletne dece starih 9, 8 i 3 godine, formirana je posebna istražna grupa koja će ispitati razloge napuštanja stana. Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obaveštajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana bilo nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i deci, zbog čega su kako se sumnja počinili samoubistvo 4. maja. Osumnjičeni je ranije osuđivan, a sada se sumnjiči za izazivanje samoubistva”, saopštila je policija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike