Biznismen iz Amerike našao porodicu koja će da mu čuva dedovinu: Kada je objavio oglas, nastala je opšta pomama!

15.04.2024

09:55

0

Vest je početkom aprila obišla čitav region

Biznismen iz Amerike našao porodicu koja će da mu čuva dedovinu: Kada je objavio oglas, nastala je opšta pomama!
Copyright RINA/ Privatna arhiva

Početkom aprila čitav region obišla je vest da Vesko Šutović, uspešan biznismen poreklom iz Crne Gore, koji godinama živi i radi u Americi, želi poštenoj porodici da da na korišćenje veliko imanje u selu sedam kilometara udaljenom od centra Bijelog Polja.

RINA/ Privatna arhiva
 

Vrednim ljudima koji žele da rade dao bi na korišćenje kuće, štale i druge pomoćne objekte, ali je spreman i da kupi ovce i krave, a čitav prihod od toga išao bi upravo izabranoj porodici. I to nije sve, Vesko će porodici davati mesečnu platu u iznosu od 700 evra, a garantovaće i otkup proizvoda jer uskoro tu planira da otvori hotel čija izgradnja je u toku.

- Кada je ta vest odjeknula, nastala je prava pomama i telefoni nisu prestajali da zvone. To samo govori o tome da iako važe određene predrasude, Crnogorci mogu biti i te kako vredni i definitivno ne beže baš svi od posla na selu. Ono što je najvažnije jeste to da je Vesko pronašao porodicu koja će tu živeti i održavati njegovo imanje, dedovina neće zarasti u korov - kaže za RINU Sead Hodžić, novinar i urednik Revije Fokus, koja je prva i objavila vest koja je odjeknula u svim regionalnim medijima.

Vesko Šutović vlasnik je nekoliko uspešnih kompanija u Sjedinjenim Američkim Državama, a ranije je u izjavi za pomenuti portal rekao da bi najviše voleo da na njegovo imanje dođe poštena i radna porodica sa decom, koja nije imala nikakvih problema sa zakonom.

Tada je istakao da je ova njegova nesvakidašnja ponuda motivisana željom da mu dedovina ne bude zapuštena, te da će porodici biti na raspolaganju kuća sa četiri spavaće sobe, ali i sve ostalo što je neophodno za život i rad na imanju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike