Biznismen iz Amerike traži nekoga da mu čuva dedovinu, nudi 700€ platu i uslove iz snova

07.04.2024

23:10

0

Vesko obećava i siguran otkup svih poljoprivrednih proizvoda, jer namerava uskoro da otvori hotel u rodnoj Crnoj Gori

Biznismen iz Amerike traži nekoga da mu čuva dedovinu, nudi 700€ platu i uslove iz snova
Copyright Profimedia

Vesko Šutović iz Bijelog Polja, uspešan biznismen koji živi i radi u SAD-u, nudi mesečnu platu od 700 evra porodici koja želi da radi na njegovom imanju u Gornjim selima, na sedam kliometara od centra grada.

Osim navedenog, Vesko obećava i siguran otkup svih poljoprivrednih proizvoda, jer namerava uskoro da otvori hotel u rodnoj Crnoj Gori.

Šutović ne želi da mu dedovina bude zapuštena i spreman je da porodici kupi stoku (10 krava ili 100 ovaca i koza) i da sav prihod bude njihov, plus na sve to bi davao porodici i zagarntovanu platu.

U Americi je više decenija vlasnik nekoliko kompanija, u nadomak Bijelog Polja poseduje imanje od 50 hektara, kuće, štale i druge pomoćne objekte, a u toku je i izgradnja hotela.

– Čitav prihod od prodaje mleka, sira, teladi, jagnjadi, išao bi porodici. Na imanju imamo svu neophodnu mehanizaciju, a za sve što im treba ja sam im na raspolaganju. Voleo bih da dođe porodica s decom. S ovom ponudom sam upoznao i ministra poljoprivrede Crne Gore i verujem da će se naći porodica koja bi ozbiljno shvatila moju ponudu i ozbiljno se prihvatila posla – kaže Šutović za "Mondo":

– Napomenuo bih da porodica mora biti poštena, ne sme imati nikakvih problema sa zakonom i da za njih treba da postoje preporuke. Kandidati će biti proveravani jer ne bih želeo da mi se usele nečasni ljudi – zaključuje Šutović.

Porodici će biti na raspolaganju kuća sa četiri spavaće sobe, a zainteresovani više informacija mogu da dobiju u Ministarstvu poljoprovrede Crne Gore.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike