Policajac Ćustendil bio pijan i pucao iz službenog pištolja: U Amru ispalio skoro ceo šaržer, pa otišao kući da se presvuče!

09.02.2024

17:37

0

Pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil ubio je suvlasnicu restorana Amru Kahrimanović

Policajac Ćustendil bio pijan i pucao iz službenog pištolja: U Amru ispalio skoro ceo šaržer, pa otišao kući da se presvuče!
Ilustracija - Copyright YouTube/rtvtk /drustvene mreže/Profimedia

Novo ubistvo u Tuzli šokiralo je Bosnu i Hercegovinu ali i čitavog regiona. Pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil ubio je suvlasnicu restorana Amru Kahrimanović. Ubio ju je službenim pištoljem iako je bio na godišnjem odmoru. U to vreme je bio pijan.


U pravcu nesrećne Kahrimanovićeve ispalio je više od 17 metaka! Ceo šaržer. Od toga je pogođena sa više od 14 metaka. Nakon svirepog ubistva, kako se saznaje, otišao je kući, presvukao se, oprao ruke i otišao u grad. Odmah je uhapšen ispred zgrade.

Njegova supruga je na saslušanju izjavila da je kobne noći kada je došao, bila u sobi sa detetom (ćerkom od 15 godina) i da ga nije ni videla. Ona je potvrdila, da on ranije nije doneo pištolj kući. Poslednjih dana ga je imao kod sebe u stanu.

Njega će saslušati postupajući tužilac.

Komesar policije TK Dževad Korman na konferenciji za novinare Uprave policije MUP-a potvrdio je  da Ćustendil nije bio na dužnosti.

Printscreen/YouTube/RTV 7 Tuzla
 

Korman je potvrdio i da je Ćustendil bio u alkoholisanom stanju, o čemu smo već detaljno pisali.

Ćustendil je bio na godišnjem odmoru, ali nije predao službeni pištolj iako je bio u obavezi da to učini, čime je prekršio sve procedure.

Na pitanje novinara "Avaza" da li postoji osoba koja kontroliše da li policajci predaju pištolje pre odlaska na odmor, Korman je odgovorila potvrdno. Trenutno se utvrđuju činjenice zašto Ćustendil nije dobio poziv od pretpostavljenog da preda oružje.

- Policajci su dužni da odlože oružje ako su na bolovanju ili godišnjem odmoru. Dakle, to je njihova obaveza. U ovom slučaju, Elvis Ćustendil očigledno nije postupio u skladu sa pravilima – istakao je Korman i potvrdio da je Ćustendil 2020. godine disciplinski kažnjen zbog povrede službene dužnosti jer je izazvao saobraćajnu nesreću pod uticaj alkohola.

Kako je rekao Korman, mnoge Ćustendilove kolege su bile iznenađene događajima od četvrtka uveče. On je istakao da u poslednje tri godine protiv njega nisu podneli nijednu prijavu, a na pitanje kako je Ćustendil prošao lekarski pregled, istaknuto je da ih policajci ne rade. Poslednji lekarski pregled obavljen je 1993. godine?!

- Nemamo zvanična saznanja da je lečen od bilo kakvih psihotičnih stanja - dodala je Korman.
Prema informacijama, koje je potvrdila i policija, Ćustendil je u lokal došao sa prijateljima sa kojima je pio. Sat vremena pre ubistva dogodio se incident u lokalu, zbog čega je pozvao policiju jer je jedan od njegovih „kolega” sa kojim je sedeo remeti javni red i mir.

Printscreen/Tik Tok
 

Naime, Ćustendil je pozvao policajce da dođu i intervenišu, što su oni i uradili i izveli čoveka iz tržnog centra i odveli u stanicu. Ali je onda nastavio da pije. Nažalost, to nije bio alarm za njegove kolege.

Amra se posvađala sa policajcem, Elvis je izrešetao
 

Pošto je policija intervenisala u lokalu, službenica objekta pozvala je suvlasnicu Kahrimanović da dođe, što je ona i učinila. A onda se nastavila drama koja se završila tragično.

Kahrimanovićeva je, kažu očevici, tražila da gosti plate ono što su popili i odu, ali je Ćustendil, koji je bio čest gost ovog lokala, to odbio. Nakon toga je došlo do svađe između nesrećne žene i policajca, zbog čega je Ćustendil izvadio pištolj i ispalio više metaka u nju. Prvo je pucao unutar zgrade, a potom i ispred nje. Svemu su svedočili gosti lokala.

Oglasila se porodica Kahrimanović
 

Porodica ubijene Amre je demantovala navode da su ona i Ćustendil bili u nekakvoj vezi.

Sin i brat ubijene su izjavili da je Karimanovićeva bila časna i poštena žena, po svojoj veri.

Tvrde da je Amra poznavala Elvisa kao gosta, nisu bili ni u kakvim privatnim, poslovnim ili romantičnim vezama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike