Ljubavnici iz Doboja ostaju iza rešetaka: Ćerka (14) ocu lekove sipala u limunadu, pa otvorila vrata da uđu majka i ljubavnik

02.02.2024

09:22

0

Autor: Lj. S.

Osumnjičeni su mu zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u predelu stomaka - saopštili su iz suda

Ljubavnici iz Doboja ostaju iza rešetaka: Ćerka (14) ocu lekove sipala u limunadu, pa otvorila vrata da uđu majka i ljubavnik
Copyright Tanjug/Video/Facebook/Pixabay

Andrei K. i Draženu L., koji se sumnjiče da su 30. januara ubili Sašu Kulišića, sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Doboju odredio im je pritvor do 30 dana.

Kako je danas saopšteno iz suda, osumnjičenima se stavlja na teret da su u tačno neutvrđenom vremenskom periodu od 29. januara 2024. godine do 30. januara 2024. godine, po prethodnom dogovoru zajedno sa maloletnom ćerkom prvoosumnjičene Andree K., a u nameri da Sašu liše života dana 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je ćerka, kako se sumnja, usitnila veći broj tableta naziva "Treana“ jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V.M. na molbu osumnjičenih, iste pomešala sa vodom, da bi a po dogovoru sa majkom i Draženom, maloletna ćerka u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca i u vodu, od koje je posle napravila limunadu, sipala prah.

- Limunadu je dala svom ocu u nameri da ga tako omami i uspava, a koje tablete su ćerka i prvoosumnjičena A. K. i u ranijem periodu davale oštećenom K.S. a da on za to nije znao, da bi nakon što su tablete počele delovati i nakon što je oštećeni S. K. zaspao, ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavestila osumnjičene koji su došli i ušli u unutrašnjost kuće, nakon čega su po ulasku u unutrašnjost kuće maloletnoj devojčici rekli da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata, a osumnjičeni su ušli u sobu gde je spavao oštećeni K.S. gde su ga vezali na način da su mu oblepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom i zadali mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom izneli iz kuće i motornim putničkim vozilom marke odvezli - navodi se u saopštenju.

Kada su stigli u blizinu izletišta Preslica, tu su Sašu, kako se veruje ubili.

- Osumnjičeni su mu zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u predelu stomaka i usled razvoja teškog traumatskog i hipovolemičkog šoka izazvanog povređivanjem i gubitkom krvi nastupila smrt, da bi ga takvog ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu - ističe se dalje u saopštenju.

Podsetimo, Saša K. sahranjen je 1. februara na lokalnom groblju u selu Šušnjari,  a policija je 30. januara oko 13 sati pronašla njegovo telo, koje je bilo vezano za drvo. Usta i nos su mu bili oblepljeni selotejp trakom. 

Profimedia/Facebook
 

Teško ubistvo rasvetljeno je u rekordnom vremenu, a ubicama preti doživotna robija.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj izjavio je da se radi o monstruoznom ubistvu čiji je motiv ljubavna veza supruge ubijenog i njenog saučesnika.

U zločin umešan u ćerka? 

Šokantan obrt dogodio se u istrazi ubistva Saše Kulišića, čija je 14-godišnja ćerka privedena, a potom i pritvorena zbog sumnje da je pomagala u zločinu, potvrđeno je za ATV.

Radi se o starijoj od dve ćerke koje je Kulišić imao sa osumnjičenom suprugom A. K. (32).

Maloletna ćerka Saše Kulišića, koja je osumnjičena za pomaganje u ubistvu oca, rešenjem suda sprovedena je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda Doboj, potvrđeno je za ATV.

Osnovni sud u Doboju njoj je odredio maloletnički pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pomagala u zločinu za koji su osumnjičeni njena majka Andrea K. (32) i njen mladi ljubavnik Dražen L. (19).

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike