Prvi snimci osumnjičenih za teško ubistvo Saše iz Doboja: Jake policijske snage dovele njegovu ženu i ljubavnika u tužilaštvo (VIDEO)

31.01.2024

21:46

0

Autor: Lj. S.

Podsetimo, Saša K. je ubijen juče, a policija je oko 13 sati pronašla njegovo telo, koje je bilo vezano za drvo

Prvi snimci osumnjičenih za teško ubistvo Saše iz Doboja: Jake policijske snage dovele njegovu ženu i ljubavnika u tužilaštvo (VIDEO)
Copyright Printscreen

U nadležnost Okružnog javnog tužilaštva večeras su predati žena i muškarac čiji su inicijali A. K. i D. L, koji se sumnjiče za krivično delo teško ubistvo muškarca Saše K. iz Doboja.

Načelnik Policijske uprave Slobodan Radinković rekao je tokom današnje vanredne konferencije za novinare da se kao motiv ubistva navodi ljubavna veza A. K. (33) i muškarca D. L. (19), ali da će istragom biti utvrđeno da li tu ima koristoljublja i drugih razloga, piše Srna.

Podsetimo, Saša K. je ubijen juče, a policija je oko 13 sati pronašla njegovo telo, koje je bilo vezano za drvo. Usta i nos su mu bili oblepljeni selotejp trakom. 

Teško ubistvo rasvetljeno je u rekordnom vremenu, a ubicama preti doživotna robija.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj izjavio je da se radi o monstruoznom ubistvu čiji je motiv ljubavna veza supruge ubijenog i njenog saučesnika.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Srpska info

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike