Ronioci i danas češljaju korito reke, tragaju za oružjem kojim je Saša ubijen! Ćerka bila zaljubljena u majčinog ljubavnika?

01.02.2024

20:00

0

Veruje se da je Saši supruga Andrea K. nanela tri uboda ispod rebara, dok su mu ruke i noge bile vezane, a oči i usta prekriveni lepljivom trakom

Ronioci i danas češljaju korito reke, tragaju za oružjem kojim je Saša ubijen! Ćerka bila zaljubljena u majčinog ljubavnika?
Copyright Profimedia/Facebook

Ronilački timovi i danas pretražuju reku Spreču, u potrazi za oružjem kojim je ubijen Saša Kulišić (46). čije telo je pronađeno 30. januara u šumi u blizini izletišta Preslica kraj Doboja.

Ronioce drugi dan zaredom pretražuju korito reke sa nadom da će izroniti sečivo kojim je Saša lišen života.

Kako je ranije saopšteno iz policije, Saša je ubijen ubodima oštrim predmetom, koje još nije pronađeno.

Veruje se da je Saši supruga Andrea K. nanela tri uboda ispod rebara, dok su mu ruke i noge bile vezane, a oči i usta prekriveni lepljivom trakom.

Nakon pronalaska tela policija je privela tri osobe, suprugu Andreu, njenu i Sašinu maloletnu ćerku rođenu 2005. godine, kao i Dražena L. (19), koji je, kako se veruje, sa Andreom bio u ljubavnoj vezi.

Printscreen
 

Kako je izveden zločin?

Prvi rezultati istrage ukazuju na to da su Sašu Andrea i Dražen napali u porodičnoj kući Kulišića u Doboju tokom noći dok je ležao u krevetu. Tu su ga vezali, stavili mu lepljivu traku preko očiju i usta, a potom su ga strpali u gepek i odvezli u šumu, gde je ubijen.

Ćerka je privedena jer je, kako se sumnja, pomagala u ubistvu. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je ćerka Saši u piće stavljala lekove koji su ga omamljivali.

Iz tužilaštva su naveli da je PU Doboj 31. januara 2024.godine dostavila Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju izveštaj o izvršenom krivičnom delu protiv lica A.K. (34), D.L. (19) i maloletnog lica, rođenog 2009. godine, zbog krivičnog dela Teško ubistvo učinjeno na štetu S.K. iz Doboja.

"U odnosu na osumnjičeno maloletno lice, a na predlog tužilaštva, Osnovni sud u Doboju je dana 31. januara 2024.godine odredio jednomesečni pritvor. Za druga dva osumnjičena lica tužilaštvo će nakon ispitivanja i obrade istih uputiti predlog za određivanje pritvora nadležnom Okružnom sudu u Doboju", navodi se u tužilaštvu.

Kako ističu, u ovom trenutku ne mogu da saopšte više detalja zbog zaštite istrage koja je u toku.

Saša sahranjen u svom selu

Svirepo ubijeni Dobojlija Saša Kulišić sahranjen je danas na lokalnom groblju u selu Šušnjari.

atvbl.rs
 

Bolni jecaji i suze okupljenih na poslednjem ispraćaju ubijenog Kulišića prekidali su sumornu tišinu.

Sahrani su prisustvovali porodica i brojni prijatelji, a odmah pored kovčega stajali su Kulišićeva bivša supruga i deca iz prvog braka.

Posebno teška situacija je bila kad je došla njegova majka.

Ćerka bila zaljubljena u majčinog ljubavnika

Prema nezvaničnim informacijama ćerka je osumnjičena da je, po nagovoru majke Anree, ocu u piće sipala lekove poput bensedina i leksilijuma. Međutim, nepoznato je da li je bila upoznata sa paklenim planom koji je njena majka skovala.

Nezvanično se saznaje ona je tokom saslušanja sarađivala sa istražiocima, a navodno je bila veoma hladna. Istražioci su stekli utisak da je i sama bila zaljubljena u Lazarevića.

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić pre ubistva bio omamljivan lijekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je ćerka upravo u tome učestovovala.

”Ona je drobila lekove u piće oca. To je radila po instrukcijama majke”, navodi izvor blizak istrazi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike