Neverovatan obrt u slučaju ubistva u Doboju: Sašina ćerka (14) pomagala u ubistvu oca - određen joj pritvor

01.02.2024

09:26

0

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić pre ubistva bio omamljivan lekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu

Neverovatan obrt u slučaju ubistva u Doboju: Sašina ćerka (14) pomagala u ubistvu oca - određen joj pritvor
Brutalno ubistvo Saše K. - Copyright Printscreen/Facebook/ATA Images

Šokantan obrt dogodio se u istrazi ubistva Saše Kulišića, čija je 14-godišnja ćerka privedena, a potom i pritvorena zbog sumnje da je pomagala u zločinu, potvrđeno je za ATV.

Radi se o starijoj od dve ćerke koje je Kulišić imao sa osumnjičenom suprugom A. K. (32), koja se tereti da je zajedno sa ljubavnikom D. L. (19) isplanirala i svirepo ubila muža.

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić pre ubistva bio omamljivan lekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je ćerka upravo u tome učestovovala. Ona je zbog toga sinoć uhapšena i sud joj je odredio pritvor.

- Ona je drobila lekove u piće oca. To je radila po instrukcijama majke -  navodi izvor blizak istrazi za ATV.

Maloletna ćerka Saše Kulišića, koja je osumnjičena za pomaganje u ubistvu oca, rešenjem suda sprovedena je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda Doboj, potvrđeno je za ATV.

Osnovni sud u Doboju njoj je odredio maloletnički pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pomagala u zločinu za koji su osumnjičeni njena majka Andrea K. (32) i njen mladi ljubavnik Dražen L. (19).

Podsetimo, Saša Kulišić ubijen je 30. januara, a njeogov telo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom. Kako je saopštio načelnik PU Doboj Slobodan Radinković, kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je Sašina supruga A. K., dok se D. L. (19) tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

Policija je pronašla dokaze koji ukazuju na to da je ubistvo bilo detaljno planirano. Navodno je Kulišić, nakon što je omamljen lekovima napadnut u krevetu u svom domu. Osumnjičeni su ga tu vezali i ubacili ga u gepek iznajmljenog automobila, kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/ATV

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike