Jezivi detalji istrage ubistva u Doboju: Otkriveno šta je Saši sipano u limunadu!

01.02.2024

13:41

0

Sumnjalo se na nasilje u porodici, a građani su u 13.50 prijavili da je u šumi pronađeno telo muškarca sa vezanim rukama i nogama, ustima i očima

Jezivi detalji istrage ubistva u Doboju: Otkriveno šta je Saši sipano u limunadu!
Copyright Printskrin/facebook/Pixabay

Andrea Kajganić (32) i Dražen Lazarević (19) su osumnjičeni i uhapšeni za monstruozno ubistvo Saše Kulišića iz Doboja. Sada se otkrivaju šokantni detalji koji su prethodili likvidaciji, a koje policijski organi tek otkrivaju.

U sredu je privedena maloletna osoba u vezi sa ovim slučajem koji je šokirao celu BiH i region, a sud joj je odredio pritvor.

Saša Kulišić je iz prvog braka imao dvoje dece, a u braku sa Andreom Kajganić dobio je još dvoje dece. Pre izvesnog vremena Andrea je ušla u tajnu ljubavnu vezu sa Draženom Lazarevićem i nakon toga je krenuo njihov pakleni plan. Navodno, Saša Kulišić je saznao da ga supruga vara.

Saši Kulišiću su na određeno vreme, a kako je utvrđeno kriminalističkom istragom, u limunadu stavljali određene teške droge kako bi ga što više onesposobili.

Tako su, kako se saznaje, drobili lekove koje su koristili ljudi u teškim psihičkim stanjima, zbog čega je Kulišić često zaspao ili izgubio svest. Sve je počelo pre nekoliko meseci kada je Kulišić jednostavno zaspao dok je vozio automobil. Nakon toga je počeo da radi medicinske pretrage kako bi se utvrdilo o čemu se tačno radi, ali su nalazi pokazali da je sve u redu.

Međutim, nalazi su bili lažni jer je Kulišićeva supruga znala kada će Saša ići kod lekara, pa mu u tom periodu nisu stavljali lekove u piće.

Najšokantniji detalj do kojeg su istražitelji došli jeste činjenica da je u ovom monstruoznom planu navodno ulogu imala 14-godišnja devojčica, koja je u limunadu svog oca izdrobila tablete namenjene pacijentima koji boluju od teških psihičkih bolesti.

Nekoliko dana pre ubistva, Saša Kulišić je navodno imao ozbiljne zdravstvene probleme, nesvestan šta unosi u organizam, a koje su zapravo bile nuspojave leka.

Policija je u utorak u 11.50 časova primila prijavu o nestanku ubijenog i njegove supruge iz kuće u kojoj su živeli, a u kojoj je uočen trag krvi, od kume uhapšene A. K. koja je došla u stan i zatekla dvoje dece koje je preuzeo Centar za socijalni rad.

Sumnjalo se na nasilje u porodici, a građani su u 13.50 prijavili da je u šumi pronađeno telo muškarca sa vezanim rukama i nogama, ustima i očima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike