Zločin koji je zaledio Doboj: Novi detalji o ubistvu Saše K. otkrivaju jezivu pozadinu bračne preljube! (VIDEO)

31.01.2024

10:02

0

A.K., supruga ubijenog, uhapšena je u Banjaluci nakon što je policija locirala njen automobil

Zločin koji je zaledio Doboj: Novi detalji o ubistvu Saše K. otkrivaju jezivu pozadinu bračne preljube! (VIDEO)
Ubijeni Saša K. - Copyright Printscreen/ATV

U  Doboju dogodila se stravična tragedija koja je potresla javnost. Saša K. brutalno je ubijen, a njegovo nago telo pronađeno je vezano za drvo u šumi nedaleko od izletišta Preslica. Osumnjičeni za ovaj svirepi zločin su njegova supruga A.K. i muškarac za kojeg se sumnja da je njen ljubavnik.

Kako portal "Avaz" prenosi, detalji zločina su zastrašujući. Sašino telo pronađeno je sa očima i ustima oblepljenim selotejp trakom, što ukazuje na izuzetnu brutalnost i surovost izvršenja zločina. Motiv ubistva, prema prvim sumnjama, krije se u ljubomori.

Istraga je počela nakon što je Saša K. pod misterioznim okolnostima "nestao" iz svoje kuće. Ubrzo su pronađeni tragovi u spavaćoj sobi koji su policiju naveli na sumnju da je Saša napadnut dok je spavao. Pretpostavlja se da je onesvešćen tvrdim predmetom, a zatim vezan i automobilom odvezen na mesto gde je kasnije brutalno ubijen.

A.K., supruga ubijenog, uhapšena je u Banjaluci nakon što je policija locirala njen automobil.

 

Ona je uhapšena u banjalučkom naselju Starčevica i bila je smeštena u ulici Slobodana Kusturića, gde je navodno uzela stan na dan.

Kako su iz policije saopštili za portal "Avaz", i ona i muškarac za kojeg se pretpostavlja da je njen ljubavnik su uhapšeni zbog sumnje da su povezani sa ovim ubistvom. Oboje se trenutno nalaze na kriminalističkoj obradi, a očekuje se da će više informacija biti saopšteno na vanrednoj press konferenciji.

Tragedija je tim veća što iza ubijenog Saše K. ostaje četvero dece. Ovaj slučaj je izazvao veliko zgražavanje javnosti i postavlja mnoga pitanja o okolnostima i motivima koji stoje iza ovako brutalnog zločina.


Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike