Haos na auto-putu! Mrtav pijan sa nevažećom dozvolom seo za volan i počeo da divlja - pokušao da pobegne policiji, pa se zakucao u zid

23.01.2024

17:30

0

Kažnjen je sa 4.740 evra

Haos na auto-putu! Mrtav pijan sa nevažećom dozvolom seo za volan i počeo da divlja - pokušao da pobegne policiji, pa se zakucao u zid
Hrvatska policija: Ilustracija - Copyright profimedia

Vozač, koji je bežao od policije na riječkoj obilaznici, a bio je pod uticajem alkohola i pritom napravio više saobraćajnih prekršaja, kažnjen je sa više od 4.700 evra, saopštila je danas primorsko-goranska policija.

U saopštenju se navodi da je 29-godišnjak u petak uveče vozio auto-putem Rijeka-Zagreb i u više navrata izgubio kontrolu i okrenuo se na putu o čemu su ih izvestili građani.

Policija je vozača pokušala da zaustavi zvučnim i svetlosnim signalima na deonici između Oštrovice i Kikovice, ali je on nastavio da vozi auto-putem, a potom i riječkom obilaznicom u smeru Škurinja.

Na putu prema mestu Lipa, vozač je automobilom udario u zid, a pokušaj bekstva osujetila je policija, koja ga je privela u stanicu.

Na sudu je dokazano da je vozio s nevažećom vozačkom dozvolom, preticao preko pune linije i počinio još nekoliko prekršaja pa je kažnjen sa 4.740 evra, prenosi Hina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike