Izazvala saobraćajku, pa pobegla: Nekoliko minuta kasnije se zabila u isti automobil!

22.01.2024

20:11

0

Devojka je upravljala putničkim automobilom za vreme zimskih uslova na putevima bez zimske opreme

Izazvala saobraćajku, pa pobegla: Nekoliko minuta kasnije se zabila u isti automobil!
Copyright Profimedia

Policija je saopštila da je tokom prošlog vikenda na putevima Virovitičko-podravske županije evidentirano 10 saobraćajnih nesreća. Jednu od njih je izazvala u petak ujutru 19-godišnja žena koja je u nekoliko minuta prouzrokovala dve nesreće, javlja Index.hr.

Devojka je u 9.40 upravljala putničkim automobilom za vreme zimskih uslova na putevima bez zimske opreme i na raskrsnici prilikom skretanja ulevo, nije propustila automobil koji je imao prvenstvo prolaza.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg desnog dela automobila kojim je ona upravljala u zadnji desni bočni deo automobila koji se kretao putem sa prvenstvom prolaza, a kojim je upravljao 34-godišnji vozač.

Nakon saobraćajne nesreće sa materijalnom štetom devojka je napustila mesto nesreće i nastavila vožnju prema Gradini, gde je u Ulici Vladimira Nazora ponovo prouzrokovala saobraćajnu nesreću, saopštila je PU virovitičko-podravska.

Krećući se bez propisane zimske opreme brzinom neprilagođenom uslovima na putu, odnosno snežnim pavdavinama i snegu na putu, prednjim delom vozila je udarila u zadnji deo istog automobila kojim je upravljao 34-godišnji vozač, a koji ju je pretekao sa namerom da zaustave nesreću koja se dogodila neposredno pre u Rušanima.

I ova nesreća je bila sa materijalnom štetom, a ni kod jednog od vozača nije utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u organizmu, objavila je virovitičko-podravska policija.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike