Ubio majku i sestru, pa presudio sebi: Detalji užasa kod Prijadora

30.12.2023

22:51

0

Ovu porodicu pre osam meseci zadesila je tragedija, kada je Ljiljani preminula ćerka

Ubio majku i sestru, pa presudio sebi: Detalji užasa kod Prijadora
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Beživotna tela Ljiljane, i Zorke Z, kao i njenog brata Željka Z. pronđena su u porodičnoj kući u selu Dobrljin kod Novog Grada.

Kako nam je ispričala komšinica nastradalih, ovu porodicu pre osam meseci zadesila je tragedija, kada je Ljiljani preminula ćerka.

- Oko četri sata, popodne začule su se policijske sirene. Došla je i Hitna pomoć, nađeni su u kući mrtvi. Nastavio se niz tragedija u njihovoj kući. Ljiljanina ćerka Maja je živela u Nemačkoj, a kada je završila je fakultet, zaposlila se tamo u Geodetskom zavodu, ali je ubrzo dobila leukemiju i preminula nakon osam meseci. Sahranjena je u rodnom selu, od tada je njena porodica bila van sebe, mnogo su je voleli, a od ove tragedije nikako se nisu oporavili - priča sagovornica i dodaje da ovo nije prvi put da se u porodici desila tragedija.

- Željko dok je bio mali, pao je pod voz, tada je ostao invalid, ceo život se mučio sa kolicima. Takođe, njegova majka je bila u postelji. Na njih je pazila sestra Ljiljana. Strašno je da je Zorkina sestra doživela ovu tragediju - kaže komšinica za medije.

Podsetimo, muškarac je usled zadobijenih poveda preminuo u prijedorskoj bolnici. Iz policije su naveli da će više detalja biti poznato nakon što bude završen uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o dvostrukom ubistvu i samoubistvu, dodaje Srna, a prenosi Tanjug.

Uviđajem na licu mesta kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor utvrđeno je da se radi o ubistvu i samoubistvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike