Drama u kafiću u Prijedoru! Pretukao muškarca i oteo mu pare, incident izbio zbog bivše devojke

30.12.2023

00:20

0

Dražen M. optužen je za razbojništvo, jer je u bašti prijedorskog kafića pretukao muškarca pa mu oteo novac koji mu je ispao tokom sukoba

Drama u kafiću u Prijedoru! Pretukao muškarca i oteo mu pare, incident izbio zbog bivše devojke
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Dražen M. optužen je za razbojništvo, jer je u bašti prijedorskog kafića pretukao muškarca pa mu oteo novac koji mu je ispao tokom sukoba.

Protiv njega je optužnicu podiglo Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru zbog razbojništva koje se desilo 12. maja 2019. godine, oko 17.45.

Tada je optuženi sa prijateljem došao u prijedorski kafić pored magistralnog puta Prijedor - Banjaluka, u nameri da pronađu muškarca koji je bio u ljubavnoj vezi sa bivšom devojkom tog prijatelja.

Oni su seli za šank, a osumnjičeni Dražen M. je oštećenog M.B., koji je stajao kod šanka, upitao da li poznaje izvesnog R.V. i nalazi li se on trenutno u ugostiteljskom objektu.

"Kada mu je oštećeni rekao da poznaje tog čoveka i da on nije trenutno u lokalu, osumnjičeni ga je uhvatio rukama za odeću u predelu grudi, govoreći mu da laže a potom ga je izgurao u baštu i oborio ga na betonsku ploču te ga više puta udario nogama i rukama po glavi i telu", navodi se u optužnici.

Kada je oštećeni muškarac video na podu svoj novčanik u kome se nalazilo oko 3.000 evra, a koji mu je ispao iz zadnjeg džepa, uzeo ga je, a to je primetio osumnjičeni Dražen M.

"Više puta ga je udario u predelu glave govoreći mu više puta: 'Daj mi pare!'. Iz straha da će ga nastaviti udarati, oštećeni je izvadio iz novčanika dve novčanice po 100 KM te ih dao osumnjičenom, a nakon što je uzeo novac, nastavio ga je šamarati tražeći još novca i govoreći mu više puta 'daj još', pa mu je dao još jednu novčanicu od 100 KM", dodaje se u optužnici.

Optuženi Dražen M. novac je stavio u džep jakne i odgurnuo oštećenog, koji je pao sa stolice na pod.

"Osumnjičeni je otišao u kafić i vičući rekao: 'J*** vam majku svima, zapaliću kafanu i sve ću da vas pobijem', a potom je otišao sa prijateljem", stoji u optužnici.

Povređeni je otišao u Hitnu pomoć Doma zdravlja Prijedor da mu se ukaže medicinska pomoć, odakle je upućen u JZU Bolnica Dr Mladen Stojanović Prijedor zbog zadobijenih povreda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike