Ovo ledi krv u žilama: Osumnjičeni za ubistvo Vanje i Pančea objavio bizarnu sliku sa porodicom žrtve nekoliko sati posle horora! (FOTO)

05.12.2023

09:29 >> 09:45

0

Bizarnije od ovoga ne može

Ovo ledi krv u žilama: Osumnjičeni za ubistvo Vanje i Pančea objavio bizarnu sliku sa porodicom žrtve nekoliko sati posle horora! (FOTO)
Copyright Facebook/Printscreen/Палевски Љупчо

Na društvenim mrežama masovno se deli fotografija, tj. selfi prvoosumnjičenog za otmicu i ubistvo Pančea Žežovskog iz Velesa i Vanje Đorčevske iz Skoplja, Ljupčeta Palevskog. Naime, u prvi mah se čini da se fotografisao sa slučajnim prolaznicima, ali...

Prema komentarima na Fejsbuku, nije reč o slučajnim prolaznicima već o nećaku i zetu ubijenog Pančea. Kako tvrde sa vecer.mk, fotografija je navodno, nastala ubrzo nakon likvidacije frizera iz Velesa.

- Evo neka cela javnost vidi kakav psihopata je ubica mog dede, dok šetam ulicom sa svojim ocem, on pravi selfi i objavljuje sliku na svom Fejsbuk profili. Neka cela javnost vidi tu sliku - napisao je unuk Pančeta Žežovskog

Facebook printscreen
 

Glavni osumnjičeni Ljupče Palevski-Palča je pobegao i za njim je izdata međunarodna poternica zbog navoda da je pobegao u Tursku ili Bugarsku.

Vasko Stojkov, advokat Palevskog, je ispričao da ga je Palevski zamolio da ga odveze u Beograd jer nije imao vozilo i nije mogao da nađe notara da mu prevede vozilo.

- Nisam imao nikakve veze sa ovim. Znam da je trebalo da ide u Beograd, rekao je da je zakazao preglede. Rekao sam mu da ću ga odvesti, nisam znao ništa o ubistvu - rekao je Stojkov.

Istakao je da se on vratio za Skoplje, a da je Palevski ostao u Beogradu jer je morao na zdravstevena ispitivanja.

Juče je saopšteno i da je otac male Vanje umešan u ceo slučaj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike