"Pusti me na miru, ja sam sama ovo birala": Oglasila se supruga Elmedina Karića

09.11.2023

21:30

0

Elmedin Karić je bio prijavljen Centru za socijalni rad

"Pusti me na miru, ja sam sama ovo birala": Oglasila se supruga Elmedina Karića
Elmedin sa svoje dve žene - Copyright Foto: Printscreen/ Youtube/ Srećko Stipović

Elmedin Karić iz Gornje Višnice dospeo je u centar pažnje javnosti nakon snimka na kojem je otkrio da živi sa dve žene, a sada se oglasila njegova supruga Fatima.

- Evo ovako da se oglasim pošto nisam stigla ranije. Prvo, ne pada mi napamet da se vama vratim, da budem rob tebi i tvojoj mladoj kao što ti je Ema trenutno.  Pusti me na miru. Ja sam sama ovo birala, ja sama želim da živim ovako. Ja volim i Elmedina i Janu i decu - poručila je Fatima ocu Sedžadu koji joj je poručio da su joj njegova vrata uvek otvorena.

Inače, Elmedin Karić je bio prijavljen Centru za socijalni rad.

Kasnije je rekao kako je svestan da je u BiH poligamija zakonom zabranjena, te da je zbog toga s Fatimom venčan opštinski, a s Ukrajinkom Janom šerijatski.

 


Nakon što su mediji objavili priču o čoveku koji živi sa dve žene u BiH što je suprotno svim bh. zakonima koji tretiraju pitanje bračnog života, porodice i života u zajednici Almir Terzić, urednik, politički analitičar i autor publikacija koje tretiraju pitanje jednakopravnosti spolova se obratio Centru za socijalni rad.
 
- Poštovani! Centar za socijalni rad Busovača upoznat je sa vešću o Elmedinu Kariću. Izvršili smo proveru u našim evidencijama i utvrdili da se isti ne nalazi u njima. Kontaktirali smo MUP SBK/Administrativnu službu CIPS gde smo došli do saznanja da imenovani nema prebivalište na području općine Busovača. U skladu sa navedenim ovaj organ nije mesno nadležan u navedenom predmetu. Lep pozdrav. Centar za socijalni rad Busovača - odgovorili su iz Centra za socijalni rad Busovača Terziću.

 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike