Da li kriju šubaru na tavanu: U poslaničkom klubu antisrpskog DPS-a, verovali ili ne, sede četnički potomci!

08.11.2023

11:57

0

Osvrćući se na izbor jednog od lidera koalicije "Za budućnost Crne Gore" Andrije Mandića za predsednika Skupštine, a kojeg opozicija pokušava da predstavi kao četničkog vojvodu, Knežević je rekao da je više potomaka četnika u poslaničkom klubu DPS-a

Da li kriju šubaru na tavanu: U poslaničkom klubu antisrpskog DPS-a, verovali ili ne, sede četnički potomci!
Ilustracija - Copyright YouTube/Skupština Crne Gore

Najava bivšeg premijera Crne Gore i visokog funkcionera Demokratske partije socijalista Duška Markovića da osniva stranku dokaz je da u DPS-u vlada kompletno rasulo, ocenio je predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević.

- Marković je godinama bio šef UDBE, a sada govori o građanskom bloku i evropskim integracijama. Mislim da je zakasnio malo sa osnivanjem stranke, to se radi pre izbora - napominje Knežević.

Govoreći o popisu, Knežević je kazao da ne vidi razlog zašto bi bio odložen na proleće sledeće godine. 

ATAImages/Milan MAričić
 

Napomenuo je da su ranije popise sprovodili DPS i njegovi koalicioni partneri, ali ih niko od opozicije nije bojkotovao.

- DPS popis sada targetira kao nešto antiustavno, ja sam mislio da tamo ima ozbiljnih ljudi. Liče mi na putare koji se iznenade kad padne sneg u januaru. Ne vidim zašto se od popisa pravi deseta ofanziva i odbrana Crne Gore i svi ti narativi ugroženosti koje slušamo od 2020. godine - dodao je Knežević.

Osvrćući se na izbor jednog od lidera koalicije "Za budućnost Crne Gore" Andrije Mandića za predsednika Skupštine, a kojeg opozicija pokušava da predstavi kao četničkog vojvodu, Knežević je rekao da je više potomaka četnika u poslaničkom klubu DPS-a.

- Više je šubara u njihovim kućama nego u Muzeju Draže Mihailovića u Beogradu -  rekao je Knežević.

Navodi da njegovu političku opciju predstavljaju kao antievropsku, a da je predsednik Hrvatske Zoran Milanović veći rusofil od njega.

- Mislim da Vučića i Putina ne pominju kod kuće koliko ih pominju u DPS-u. Ostaju bez koalicionih partnera, a onakvi kakvi su nikome ne trebaju. Naravno, ovo govorim u političkom smislu - istakao je Knežević. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike