Bivša ministarka odgovorila Milatoviću: Izjašnjavam se kao Srpkinja i prošla sam pakao zbog toga

16.10.2023

10:45

0

Na to je dodala da se ona izjašnjava kao Srpkinja i da je zato prošla pakao dok je bila u Vladi

Bivša ministarka odgovorila Milatoviću: Izjašnjavam se kao Srpkinja i prošla sam pakao zbog toga
Copyright ATAImages/B.P.

Bivša ministarka u Vladi Crne Gore Vesna Bratić reagovala je na izjavu predsednika Crne Gore Jakova Milatovića da se izjašnjava kao Crnogorac i ocenila da mu je pitanje o nacionalnoj pripadnosti postavljeno da bi se, kako ističe, „ogradio“ od Patrijarha Porfirija, koji je pre dva dana bio njegov gost na svečanom ručku. Bratić je na društvenoj mreži Iks citirala Milatovićev odgovor:

„Ponoviću i sada da se u pogledu nacionalne pripadnosti izjašnjavam kao Crnogorac, ali me to, samo po sebi, ne čini manje ili više vrednim u odnosu na one koji se drugačije izjašnjavaju“ i ocenila da je Milatović odlično odgovorio na pitanje novinara.

Na to je dodala da se ona izjašnjava kao Srpkinja i da je zato prošla pakao dok je bila u Vladi u kojoj je bio i Milatović.

"Kao ministarka, a da ne pominjem ostale građane pre 30. avgusta. Dobro se držiš, ali nemoj previše da podilaziš trendovima. Oni su dnevna stvar, a ti treba da ostaneš upamćen. Po dobru. Pobedio si Mila Đukanovića. Sećaš se? ", upitala je Bratićeva šefa crnogorske države.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike