Detalji ubistva u kafiću "Ceca"! Prvo se čašćavali, pa zaratili zbog konobarice! Osumnjičeni za ubistvo ranije osuđivan (VIDEO)

26.10.2023

11:10

0

Autor: J. S. J.

Ubijeni mladić je pogođen jednim hicem, kaže načelnik PU Doboj, dok je njegov prijatelj ranjen s tri hica

Detalji ubistva u kafiću "Ceca"! Prvo se čašćavali, pa zaratili zbog konobarice! Osumnjičeni za ubistvo ranije osuđivan (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Ćamil Omerović (28) iz Gračanice je ubijen u sredu u 23.07 u Ulici Jug Bogdana, dok je Amar Mahmutagić (37) iz Doboja Istok ranjen, a osumnjičen da je pucao je Semir Imamović (34) iz Tešnja.

Na vanrednoj pres-konferenciji, Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj, izjavio je da su pre ubistva vinovnici zajedno sedeli u kafiću "Ceca" u Doboju, međusobno se čašćavali, a potom je usledila rasprava zbog konobarice koja se završila pucnjavom.

- U tom momentu su bili jedini gosti u tom ugostiteljskom objektu, da bi pre samog teškog ubistva došlo do rasprave i svađe unutar objekta između tih lica, a onda su nakon kraće svađe izašli ispred, gde je u jednom momentu I. S. izvadio vatreno oružje koje je imao kod sebe, upotrebio ga i lišio života jedno lice, a drugo lice ranio - izjavio je Radinković.

 

 

U kafić su oko 18 časova stigli Ćamil i njegov prijatelj Amar, dok je Imamović stigao tri sata kasnije.

- Svađa je nastupila zbog prirode odnosa između zaposlene radnice pomenutog ugostiteljskog objekta i ova tri lica - naveo je Radinković, te dodao da još nije poznato šta su konzumirali i u kojim količinama.

Jedan hitac bio koban

Ubijeni mladić je pogođen jednim hicem, kaže načelnik PU Doboj, dok je njegov prijatelj ranjen sa tri hica.

- Jedan projektil ga je pogodio u predelu natkolenice, a dva i predelu grudi, grudnog koša. Znači, jedan je prostrel, a drugo zrno se zadržalo u telu, međutim, on je van životne opasnosti - kazao je načelnik dobojske policije.

Delo je okvalifikovano kao teško ubistvo.

- Izvršenim proverama smatramo da je oružje nelegalno, tako da će uslediti i krivično delo nelegalno posedovanje oružja - izjavio je Radinković.

Utvrđeno je da je Imamović ranije osuđivan za tešku krađu, a pre dvadesetak dana protiv njega je podignuta i optužnica za tešku telesnu povredu na području FBiH.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike