"Tek sam počela da se odmaram": Lidija već 43 dana leži u Crnoj Gori, čak joj je otac ponudio 1.000 evra da odustane od takmičenja!

02.10.2023

17:21

0

Autor: Lj. S.

Kako je rekla, ona ima kozmetički salon i ovo joj je super prilika da odmori

"Tek sam počela da se odmaram": Lidija već 43 dana leži u Crnoj Gori, čak joj je otac ponudio 1.000 evra da odustane od takmičenja!
Copyright Profimedia

Lidija Marković (23) kojoj je takmičenje u ležanju u Crnoj Gori donelo popularnost širom regiona, nakon 45 dana ležanja, rekla je da je ona tek počela da se odmara, a na pitanje da li je neko, osim porodice i prijatelja, čeka kad izađe, kaže da, i da je ona osoba vredna čekanja.

Kako je rekla, ona ima kozmetički salon i ovo joj je super prilika da odmori.

- Napolju me čekaju svi, čeka me i salon. Zamisli koliko će posla da bude kad izađem, sad su svi čuli za mene. Ja u stvari ovako testiram ljude iz svog okruženja - kaže Lidija.

Ona ističe da joj ležanje nije dosadilo, već da su joj dosadile samo poruke pojedinih ljudi.

- Želim ovde samo da uživam, ako mi verujete još nisam odmorila, tek sad sad počela - rekla je ona.

Profimedia
 

 

Sve je dozvoljeno, samo moramo da ležimo 

Lidija kaže da na osam sati ustane iz kreveta i ima pauzu 15 minuta. 

- Prvu pauzu u 10 ujutru koristim za tuširanje, drugu u 18 časova koristim za pranje kose, a onda se vraćam u krevet da sušim kosu. Sve uspem ležeći. Pauzu posle ponoći iskoristim za treniranje. Tada koristim priliku da što više trčim - rekla je Lidija.

Ona je dodala da joj je porodica nudila 1.000 evra da odustane, jer se brinu za njeno zdravlje. 

- Rekla sam sebi da neću odustati jer nije poenta nagrada, već psihološka igra. Otac mi je nudio 1.000 evra da odustanem, ali nije sve u novcu. Zainatila sam se. Od 18. avgusta bilo je nas 21. Svima sam bila podrška, bilo mi je žao kad su odustajali, ali posle ovoliko dana, mora neko da odustane.

Profimedia
 

 

Ne smemo u sedećem položaju da budemo, to je diskvalifikacija. Dosta ljudi je ispalo jer mahinalno sednu, zaborave da ne smeju", rekla je Lidija i otkrila kakvu scenu je pretrpela: "Imam fobiju od miševa, a dok smo bili pod Javorom, išli su po meni. Tako da, kad tad nisam ustala, neću nikada - rekla je Lidija i dodala da "za nju nije istina da su Crnogorci lenji".

Organizator Mića Blagojević kaže da su takmičari dobro i da vreme provode družeći se, kao i da je favorit momak iz Kruševca.

- To je jako psihološko takmičenje, a učesnici su zanimljive ličnosti. Super su ekipa i tu će ostati neka prijateljstva - rekao je on za AFP.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike