Legli pre više od mesec dana, i dalje nisu ustali: Za 1.000 evra bori se još četvoro takmičara, otkrili ko im noćima ne da mira!

27.09.2023

10:04

0

Autor: Lj. S.

Domaćin Etno-sela "Montenegro" Boris Krunić rekao je nedavno za RTS da se takmičari osećaju odlično

Legli pre više od mesec dana, i dalje nisu ustali: Za 1.000 evra bori se još četvoro takmičara, otkrili ko im noćima ne da mira!
Takmičenje u izležavanju - Copyright RINA

Takmičenje u ležanju u Crnoj Gori traje više od mesec dana, a ostalo je još četvoro učesnika - dve žene i dvojica muškaraca, koji se bore za prvo mesto i  novčanu nagrada od 1.000 evra. 

Domaćin Etno-sela "Montenegro" Boris Krunić rekao je nedavno za RTS da se takmičari osećaju odlično, kao i da je na terenu svakodnevno lekar koji provera psihičko i fizičko stanje učesnika. 

- Jedu, piju, mislim da im ništa ne fali. U početku smo mislili da će ovo takmičenje da traje oko 10 dana, ali se produžilo na više od mesec dana. Pretvorilo se u igru bez granica - naveo je on. 

RINA
 

Na pitanje šta takmičarima najviše smeta, on je istakao da im noćima mira ne da hrkanje koje potiče od Jovana iz Kruševca, jedinog takmičara iz Srbije. Međutim, kako on kaže kroz smeh, učesnici su se već navikli na to.

Takmičenje u izležavanju održava se godinama  u crnogorskom etno-selu Brezna, koje se nalazi između Nikšića i Plužina. 

Pravila su jednostavna - takmičarima nije dozvoljeno da se dižu s poda, ali im je dopušteno da spavaju, čitaju knjige, jedu i piju.

Mogu da ustanu jedino kada idu u toalet, što je na svakih osam sati. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike