Policajac fingirao otmicu, pa dobio otkaz! Nađen vezan na putu

14.09.2023

12:21

0

Istragom je utvrđeno da je on fingirao otmicu.

Policajac fingirao otmicu, pa dobio otkaz! Nađen vezan na putu
Copyright Profimedia

Miloš Grahovac iz Nevesinje, koji je prošle godine tvrdio da je otet i opljačkan, dobio je otkaz u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, potvrđeno je za Srpskainfo.

Grahovac je radio kao policajac i 30. maja prošle godine prijavljeno je da je otet. On je tada ispričao da su ga otele četiri nepoznate osobe i da su mu oteli oko 3.000 maraka.

Njegov nestanak policiji je prijavila porodica, a na regionalnom putu prema Nevesinju pronađen je njegov automobil. Nakon četiri dana on se pojavljuje. Pronađen je sa zavezanim nogama i jednom rukom, a ta četiri dana ga je tražilo više od 500 ljudi.

Međutim, istragom je utvrđeno da je on fingirao otmicu.

U MUP Srpske su danas rekli da je disciplinska komisija Odeljenja za prvostepeni disciplinski postupak Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske okončala prvostepeni disciplinski postupak protiv policijskog službenika M.G..

– Istom je izrečena disciplinska mera prekid radnog odnosa zbog teže povrede radne dužnosti „Ponašanje u službi ili izvan službe koje narušavanja ugled Ministarstva“ Pravilnika o disciplinskom postupku – rekla je portparol MUP Srpske Mirna Miljanović.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Srpska info

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike