Ostala bez para i momka! Fatalna Miki ukrala više od milion evra iz banke u Nemačkoj, a predala se sa samo 250 evra u džepu

27.06.2023

19:10

0

Na dan hapšenja, obučena je bila neprimetno, bez šminke i sa braonom kosom, daleko od svog nekadašnjeg stila

Ostala bez para i momka! Fatalna Miki ukrala više od milion evra iz banke u Nemačkoj, a predala se sa samo 250 evra u džepu
Mirnesa S. - Copyright Foto: Printskrin/Instagram

Mirnesa S. (42), optužena za krađu 1,25 miliona evra u Nemačkoj, očekuje suđenje u Štutgartu, a u vezi s njenim hapšenjem i privatnim životom otkrivaju se novi detalji.

Poznata po svojim atraktivnim slikama na društvenim mrežama, koje su ukazivale na luksuzan način života i skupocenu odeću, Mirnesa je iznenadila mnoge kada se predala nemačkoj policiji.

Na dan hapšenja, obučena je bila neprimetno, bez šminke i sa braonom kosom, daleko od svog nekadašnjeg stila.

Pitanje o tome gde se nalazi ukradenih 1,25 miliona evra iz transportne kompanije Prosegur u Štutgartu ostaje nerešeno.

Prilikom hapšenja, Mirnesa je kod sebe imala samo 249,40 evra.

Instagram_mirnesa.s
 

Sada joj preti kazna zatvora do 10 godina.

Mirnesa je navodno upoznala Roberta S. u jednom kafiću u Štutgartu, a prvobitno je odbila da učestvuje u krađi. Međutim, Robert ju je nagovorio obećavši joj zajednički život bez finansijskih problema.

U oktobru 2022. godine, Mirnesa je izvršila krađu novca iz kompanije u kojoj je radila i pobjegla u Beč sa Robertom, koji joj je dao 20.000 evra, zadržavši ostatak novca za sebe.

Umesto obećanog zajedničkog života, Mirnesa je navodno doživela pretnje od Roberta, što ju je uplašilo i nateralo da ponovo pobegne, ovaj put u Crnu Goru.

Njen advokat Markus Okolisan je kontaktirao policiju iz Crne Gore kako bi obavestio o njenom boravku.

Instagram_mirnesa.s
 

Potraga za Robertom S. i dalje je u toku, a postoji mogućnost da će sam potrošiti ukradeni novac. Mirnesu i Robertovog prijatelja očekuje suđenje pred regionalnim sudom u Štutgartu zbog krađe, a Mirnesi preti kazna zatvora do 10 godina. Njen advokat nije želeo da otkrije detalje o tome kako će se braniti.

Detalji o tome kako su Mirnesa i Robert upoznali ukazuju da su se sreli u jednom kafiću u Štutgartu dok su bili u društvu prijatelja. Robert je Mirnesi obećao život bez finansijskih briga, što je nakon pljačke preokrenulo njihov odnos. Beg nakon pljačke vodio ih je preko nekoliko zemalja, a novi zajednički život pretvorio se u pakao kada je Robert pretio Mirnesi nakon što je izrazila nezadovoljstvo njihovom situacijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike