Oglas Jasmine, koja traži posao sinu, postao je hit: Zabrljao je u školi, a ja neću da plaćam kafice...

27.06.2023

07:22

0

Jasmina je nasmejala korisnike društvenih mreža objavom u kojoj traži posao za svog 14-godišnjeg sina

Oglas Jasmine, koja traži posao sinu, postao je hit: Zabrljao je u školi, a ja neću da plaćam kafice...
Copyright Profimedia

Jasmina iz Zagreba nasmejala je korisnike društvenih mreža objavom u kojoj traži posao za svog 14-godišnjeg sina koji je, kako kaže, "kiksnuo u ovoj školskoj godini".

Ova neobična molba privukla je pažnju kod korisnika društvenih mreža.

Jasmina je istakla da je njen sin doživeo neuspeh u školi, kombinovan s dozom puberteta i tvrdoglavosti, što je rezultiralo dogovorom da mu pronađe bilo kakav posao u Zagrebu kako bi ispunio slobodno vreme i zaradio nešto novca. Jasmina je jasno izrazila svoje nameru da ne želi finansirati njegove svakodnevne želje kao "nagradu" za loše ocene.

Foto:Printskrin/Fejsbuk
 

Dakle, ako neko ima ideju ili ponudu, naravno uz blagoslov nas roditelja, dečko je sportista, žilav, može "povući", kako kažu, a na raspolaganju je otprilike do 15. jula pa od 25. jula do početka nove školske godine.

Može da šeta pse (to je radio nekoliko puta kada su vlasnici bili bolesni i slično), da pere automobile, pomaže na štandovima, prenosi stvari, mogao bi da bude i pomoćni radnik (zanat, interesuje se za alate i zna ponešto), dobro se snalazi na izletima i za šankom kao ispomoć...

Rekla bih da je veoma društvena i otvorena mlada osoba sa puno energije. Zanima ga sve što je vezano za sport i animaciju mlađe dece (ozbiljnije se bavi sportom i sve vreme oko sebe ima mlađu decu za koju ima neopisivu količinu volje i osmeha).

Unapred hvala na bilo kakvoj ideji, pomozite mami koja se sad želi njemu malo inatiti - objavila je ma Fejbuku Zagrepčanka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike