Video na društvenim mrežama podigao tenzije između Crnogoraca i srpskih turista: Koliko je povoljno letovati u Crnoj Gori? (VIDEO)

21.04.2023

12:53

0

Autor: L. Đ. T.

Većina korisnika TikToka shvatila je ovaj kratak video kao sitnu provokaciju, te su se ređali besni komentari, pre svega srpskih turista

Video na društvenim mrežama podigao tenzije između Crnogoraca i srpskih turista: Koliko je povoljno letovati u Crnoj Gori? (VIDEO)
Crna Gora - Copyright Pixabay

Jedna TikTok stranica iz Crne Gore objavila je video-snimak koji je izazvao buru na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Naime, na snimku je prikazano kako turisti očekuju da im izgleda letovanje u Crnoj Gori.

- Apartman sa pogledom na more 20 evra. Ležaljke ceo dan pet evra. Sveži morski plodovi sedam evra. Rent a car 20 evra. Svaki dan nova posteljina - navodi su u navedenom video-snimku uz opis "Ima li istine ođe? Jes da znamo nekad uštinut za novčanik, ali sam znao palačinke van Crne Gore platit 10€, a ne što drugo“.

@montenegrinbeauty Ima li istine ođe? 😄 Jes da znamo nekad uštinut za novčanik, ali sam znao palačinke van Crne Gore platit 10€, a ne što drugo. 😂🤞 #crnagora #ljeto #putovanje #montenegro #zanimljivo ♬ original sound - Montenegrin Beauty

Većina korisnika ove društvene mreže shvatila je ovaj kratak video kao sitnu provokaciju, te su se ređali besni komentari, pre svega srpskih turista.

- Ne brate. Očekujemo da nas ne mrzite što smo došli, da se nasmejete, da nas ne gledate kao hodajuće novčanike… Pa da se i vratimo. A troši se svuda - napisao je jedan od korisnika ove mreže, na šta su se nanizali brojni komentari srpskih turista na račun cena i kvaliteta usluge na crnogorskom primorju.

„Kako Crnogorci očekuju: apartman bez vode 300 eura, ležaljka 100 eura, morski plodovi 70 eura – mušlje i pasta, renta bike 100 eura“.

„A kako Montenegrini očekuju da im izgledaju turisti? Da uplate cijelo ljetovanje, da uplate 200 piva, 10 lježaljki, 5 suncobrana… A da uopšte ne dođu."

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike