Novi detalji tragedije u Morači: Pre nego što je sa unukom u naručju skočila u smrt, roditeljima deteta je poslala zastrašujuću poruku!

21.03.2023

11:42

0

Uplašeni roditelji odmah su počeli da traže svoje dete

Novi detalji tragedije u Morači: Pre nego što je sa unukom u naručju skočila u smrt, roditeljima deteta je poslala zastrašujuću poruku!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Pre nego što je uskočila u reku Moraču sa dvomesečnim unučetom u naručju, K. K. (62) je roditeljima deteta poslala uznemirujuću poruku.

Uplašeni roditelji odmah su počeli da traže svoje dete, koje je u tom trenutku iz reke spasilo četiri heroja.

Beba je spasena, a beživotno telo njene babe izvučeno je iz vode nedugo nakon što je, tvrde nezvanično iz policije, odlučila da s njim ode u smrt.

Njenog unuka iz vode su izvukli radnici podgoričkog preduzeća "Zelenilo" Aldin Ibrahimović i Almir Mujak, kojima je pomagao Demaj Spejtim.

 Stevo Vasiljević/Pobjeda
Albanski poslanik Adnan Dibrani

Ovi heroji su nadomak Mosta Blaža Jovanovića, obavljali radne zadatke, kada su videli da je beba u vodi. Ibrahimović i Mujak potrčali su ka reci i izvukli dečaka na obalu.

Bebici bez svesti, život je vratio albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mesta.

Nedugo nakon toga, na obalu Morače stigla je ekipa Službe hitne medicinske pomoći, koja je bebu transportovala u dečju bolnicu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike