Beba izvučena iz Morače! Žena skočila sa unukom u naručju u ledenu reku?

20.03.2023

12:18 >> 12:58

0

Autor: J. S. J.

Bebu su iz vode izvukli građani, a izvučeno je i telo starije žene

Beba izvučena iz Morače! Žena skočila sa unukom u naručju u ledenu reku?
Morača - Copyright 24sedam/ Goran Sivački

Iz reke Morače u Podgorici spasena je beba, a ubrzo je pronađeno i telo žene stare 62 godine, koja je prethodno primećena u vodi. Mediji pišu da je baka sa svojim unukom u naručju skočila u ledenu reku. 

Kako su "Vijestima" rekli u Upravi policije oko 11.20 sati je prijavljeno da su u reci primećeni ženska osoba i beba.Prema istim informacijama, bebu su iz vode izvukli graɗani. Ona je transportovana u Dečju bolnicu.

Navodno, ova žena je sa muškom bebom, svojim unukom u naručju u Moraču skočila sa mosta Blaža Jovanovića. Reč je o ženi sa inicijalima K.K.

24sedam/ Goran Sivački
 

 

Brzom reakcijom radnici gradskog preduzeća Zelenilo Alfi Ibrahimović i Almir Mujak uspeli su da spasu bebu iz Morače. Incident se dogodio dok su radnici zelenila obavljali svoje redovne radne zadatke u blizini Blažovog mosta.
 
Dete je bilo bez svesti, a albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mesta, uspeo je da dečaku istisne vodu iz pluća i vrati ga u život. Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla dečaka u bolnicu.
 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike