Milan Dobrović još jedna žrtva zloupotrebe ličnih podataka: Apsolutno je netačno da sam podržao kandidaturu Danilovića!

13.03.2023

19:35

0

Dobrović ističe da su on i njegova porodica potpisom podržali predsedničku kandidaturu Andrije Mandića

Milan Dobrović još jedna žrtva zloupotrebe ličnih podataka: Apsolutno je netačno da sam podržao kandidaturu Danilovića!
Ilustracija - Copyright ATAImages/ A.A.

Nastavlja se skandal povodom falsifikovanja ličnih podataka građana, u korist navodne podrške predsendičkom kandidatu Ujedinjene Crne Gore Goranu Daniloviću.

Portal borba.me kontaktirao je naš čitalac Milan Dobrović, koji je kazao da je netačno da je potpisom podržao Gorana Danilovića, kako stoji u zvaničnoj aplikaciji Državne izborne komisije.

- Apsolutno je netačno da sam dao potpis Goranu Daniloviću. Nisam imao uopšte nikakav kontakt sa njihovim ljudima iz stranke, da bih eventualno mogao dati potpis, tako da ne postoji teoretska mogućnost, osim naravno da je neko falsifikao moj potpis. Nikoga od njih očima nisam video, i svakako je neko morao u moje ime da potpiše, a do matičnog broja i ostalih podataka kako je došao, zaista ne znam - kazao je on.

Dobrović ističe da su on i njegova porodica potpisom podržali predsedničku kandidaturu Andrije Mandića.

- Iz znatiželje sam juče proverio i kad sam vidio da je moj potpis otišao Daniloviću, šokirao sam se. Direktno sam svoj potpis i svoje porodice dao za predsendičkog kandidata Andriju Mandića - kazao je on.

Na pitanje da li će pred nadležnim organima pokrenuti postupak zbog očigledne zloupotrebe ličnih podataka, Dobrović kaže da nema vere u pravni sistem Crne Gore.

- Nemam vere u pravni sistem Crne Gore, ali ako bi se veća grupa građana organizovala i ako bi neko stao iza nas da to izguramo do kraja, ja ću to podržati - zaključio je Dobrović portal borba.me.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: borba.me

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike