Đukanović ipak izlazi na izbore? Opštinski odbori DPS jednoglasno podržali Milovu kandidaturu

21.02.2023

10:17

0

Autor: M. I.

Sednica Glavnog odbora DPS na kojoj bi trebalo da se donese odluka o kandidatu te partije za predsednika države će se održati u narednim danima

Đukanović ipak izlazi na izbore? Opštinski odbori DPS jednoglasno podržali Milovu kandidaturu
Milo Đukanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Svi opštinski odbori Demokratske partije socijalista (DPS) su jednoglasno odlučili da predlože da predsednik te stranke Milo Đukanović bude kandidat na predsedničkim izborima zakazanim za 19. mart.

Podgorički i kotorski odbor su tu odluku doneli sinoć.

Opštinski odbor DPS-a u Kotoru zvanično je saopštio da je predložio centrali partije da kandidat na predsedničkim izborima bude Đukanović.

Sednica Glavnog odbora DPS na kojoj bi trebalo da se donese odluka o kandidatu te partije za predsednika države će se održati u narednim danima.

Inače, Đukanović je u razgovoru za Dojče vele koji je objavljen u nedjelju 19. februara rekao da još nije doneo odluku da li će se kandidovati za predsednika i najavio odluku u narednih nekoliko dana.

- Ja sam već trideset godina u političkom životu Crne Gore. Valjda onaj ko radi jedan posao tri decenije, ima pravo da se oseti umornim i ima pravo na rezon da bi možda i za društvo bilo bolje da tu bude novi kandidat - rekao je tada Đukanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike