DPS ne može da pobedi, Andrija Mandić je najozbiljniji kandidat: Đukanovića Zapad pušta niz vodu

16.02.2023

11:57

0

Autor: 24sedam

Đukanović je došao u situaciju gde ne odlučuje sam o svojoj sudbini nego mora da pravi jednu vrstu nagodbi sa zapadnim saveznicima jer su oni počeli da ga puštaju niz vodu, kazao je Dobrosavljević

DPS ne može da pobedi, Andrija Mandić je najozbiljniji kandidat: Đukanovića Zapad pušta niz vodu
andrija mandic jutjub rtcg djukanovic copy - Copyright Printscreen/YouTube/RTCG/Profimedia

Demokratska partija socijalista još uvek nije objavila ko će biti njihov kandidat na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, ali se iz izvora bliskih vrhu DPS-a saznaje da je Milo Đukanović redovno u komunikaciji sa svojim partijskim kolegama i da još uvek nije dobio garancije da može da se izvuče iz sve priče.

Ovo je istakao politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, dodajući da su imena koja se pominju Milica Pejanović Đurišić, Nikola Janović, Ivan Vuković i naravno Milo Đukanović.

- Đukanović je čovek koji više odbija nego što privlači. Ne treba ni potceniti njegovu realnu moć a to je homogenizacija grupacija unutar DPS-a. Milica Pejanović Đurišić, npr. nije favorit DPS-a. Ona i Vuković su kandidati koji su miliji Zapadnim ambasadama unutar DPS-a. U DPS-u postoji jedna vrsta previranja. Đukanović je došao u situaciju gde ne odlučuje sam o svojoj sudbini nego mora da pravi jednu vrstu nagodbi sa zapadnim saveznicima jer su oni počeli da ga puštaju niz vodu - kazao je Dobrosavljević.

On je istakao da je “došao period za naplatu dugova zbog tolerancije za funkcionisanje narko kartela i organizovanog kriminala koji je postao bezbednosni rizik ne samo za region već i za Evropu”.

- U svakom slučaju, šta god da se desi, DPS ne može da pobedi. Potpuno je jasno da je kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić, najozbiljniji kandidat. Oni su u roku od 72 sata skupili potpise neophodne za kandidaturu - podvukao je Dobrosavljević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike