Kolege zabeležile trenutak pre pada aviona u Prijedoru u kome su poginuli otac i ćerka: Niko nije slutio šta će se dogoditi (FOTO)

01.01.2023

18:20

0

Autor: 24sedam

Tragedija koja je zavila Prijedor u crno dogodila se juče oko 15 sati, u blizini magistralnog puta Prijedor – Kozarska Dubica

Kolege zabeležile trenutak pre pada aviona u Prijedoru u kome su poginuli otac i ćerka: Niko nije slutio šta će se dogoditi (FOTO)
Pao avion - Copyright Foto: ATV/M.S.

Kolege Ljubiše Aramande su ni ne sluteći da će se desiti tragedija, snimili poslednje trenutke, pre nego što će se dogoditi velika nesreća na aerodromu Urije u kojoj će pilot izgubiti život zajedno sa svojom ćerkom.

Bio je to grupni let, tako da su kolege, i ne sluteći da će se desiti tragedija, snimili poslednje trenutke, koji nisu ukazivali da će sve krenuti naopako, piše Srpskainfo.

Tragedija koja je zavila Prijedor u crno dogodila se juče oko 15 sati, u blizini magistralnog puta Prijedor – Kozarska Dubica.

Mediji javljaju da ovaj model aviona nema crnu kutiju, niti zapis leta. Avion je vrlo lak, ima oko 700 kg i star je, navodno, više od 40 godina.

 

 

U Prijedoru je završen uviđaj na mestu avio nesreće, nakon pada sportskog dvoseda Citabria, koji je odvezen u zatvoreni prostor i biće poslat po potrebi istrage i na veštačenje i tehnički pregled.

Pilot Ljubiša Aramanda i njegova ćerka Andrea bili su u letelici i oboje su poginuli. Avion je u trenutku pada bio u fazi poletanja sa aerodroma Urije u Prijedoru. U vazduhu je bio oko 60 sekundi, svedočili su meštani.

Na mesta nesreće u kukuruzištu ostao je manji krater, krhotine stakla, pogažena policijska žuta traka.

Ljubiša Aramanda je bio instruktor jedriličarstva i pilot, planinar i predsednik Planinarskog saveza RS.

Radio je u Elektrodistribuciji Prijedor, dok se njegova kćerka nedavno zaposlila u Opštini Prijedor.

U Prijedoru će biti proglašen dan žalosti na dan njihove sahrane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike