Ljubiša je poginuo sa kćerkom u Prijedoru: Avion pao posle par minuta, izgubili smo čoveka koji nam je više od kolege (FOTO)

31.12.2022

17:11

0

Autor: 24sedam

Dugogodišnji instruktor letenja Ljubiša Aramanda i njegova kćerka Andrea poginuli su avionskoj nesreći koja se dogodila danas u Prijedoru.

Ljubiša  je poginuo sa kćerkom u Prijedoru: Avion pao posle par minuta, izgubili smo čoveka koji nam je više od kolege (FOTO)
Copyright Printscreen/Facebook/Ljubisa Aramanda

Velika tragedija, u kojoj su život izgubili otac i kćerka, potresla je Prijedor poslednjeg dana 2022. godine. Instruktor jedriličarstva i pilot Ljubiša Aramanda aje poginuo u padu aviona koja se dogodio nedaleko od aerodroma Urije.

Aramanda je bio i instruktor jedriličarstva i pilot, bio je planinar, član PD “Klekovača i predsednik Planinarskog saveza RS. Radio u Elektrodistribuciji Prijedor.

Njegova kćerka Andrea je nedavno počela da radi u opštini Prijedor.

Printscreen/Facebook/Ljubisa Aramanda
 

- On i starija kćerka su seli u avion da se provozaju. Čim je poleteo izgubio je kontrolu i posle par minuta je pao - rekao je očevidac za Srpskainfo.

Printscreen/Facebook/Ljubisa Aramanda
 

 

U Prijedoru su zavladali tuga i neverica zbog tragedije, a iz Aerokluba, čiji je član nastradali pilot bio, ističu da su ostali bez čoveka koji im je bio mnogo više od kolege.

Sa mesta tragedije pristižu prvi snimci i fotografije.

Avion je odmah nakon poletanja pao na njivu, u blizini kuća.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike